De ziekte van Alzheimer: kleinzoon ontwikkeld alarm sokken voor opa

Kenneth Shinozukas mit seinem Großvater
Zijn grootvader bracht de 16-jarige Kenneth Shinozukas op het idee van monitoring sokken voor Alzheimer patiënten te entwickeln16 jaar oud is Kenneth Shinozukas van New York en de ontwikkelaar van een Innovatie, die kan helpen om miljoenen van de ziekte van Alzheimer-patiënten en hun gezinnen verlichting. Zijn Inspiratie: Zijn Grootvader. Hier kunt u lezen Kenneth ‘ s verhaal.

Kenneth Shinozukas groeide op samen met zijn ziekte van Alzheimer zieke grootvader, hij was ziek, toen zijn kleinzoon vier jaar oud was. Met de tijd van de grootvader altijd unoriented en zoals vele Alzheimer patiënten, heeft hij de neiging om af te dwalen, zelfs in de nacht. Nadat hij weg was een nacht, zelfs op de snelweg, besloot Kenneth ‘ s tante, in de nacht, een prestatie die niet te voorkomen dat alle de late – night trips waken over om hem te houden.

Kleinzoon is het onderzoek voor zijn opa

De dan 13-jarige Kenneth Shinozukas besloten om te zoeken naar een manier om de overgang van de Situatie van zijn familie. Want er is niets voor hem om af te treden: ik hou van om problemen op te lossen, zegt de 16-jarige.

Zijn Plan: om iets te verzinnen, het Alarm gaat af als de grootvader is in beweging. Het idee kwam bij hem, als zag hij op een dag, als de oude man in opstand te komen. Op het Moment, als zijn voeten de grond raakte, drong het tot me door: Een druk sensor in de hiel.

Monitoring sok Alarm

Een jaar om te Knutselen met Kenneth op zijn alarm-systeem, bestaande uit de Sensor in de sok en een App die op de hoogte zijn tante over de Smartphone op de reizen van zijn grootvader. Met succes: Kenneth de familie opnieuw kan worden beteugeld door slaap, en de grootvader bracht sindsdien door nachtelijke wandelingen in gevaar.

Kenneth heeft al vroeg een Patent aan voor zijn uitvinding en de prijs geplaatst heeft hem al in 2014, won hij de Scientific American Award – een $ 50.000 prijzengeld, voor de wetenschap.

In Californië, de monitoring zal worden sokken voor een paar maanden in verpleeghuizen getest. De testresultaten positief zijn, Kenneth ‘ s alarm systeem voor minder dan 70 dollar op de markt.

Hamburg-harburg, 28

Geef een reactie