De Walking Dead – zijn ze echt?

Crew Serie The Walking Dead
In het weekend, het tweede deel van seizoen 5 van de serie the Walking Dead draait in de Verenigde Staten, die op maandag in Duitsland. Voor miljoenen kijkers een aangenaam tijdverdrijf, maar voor mensen met de Cotard begint syndroom zijn horror films dodelijk Serieus. U eigenlijk gelooft, de dood is het tweede deel van seizoen 5 van de cult-serie The Walking Dead gestart. Wat veel mensen niet weten dat Er werkelijk mensen die geloven in de dood. De zaak van de 17-jarige Haley Smith bewijst het.

Het zogenaamde syndroom van Cotard is een delusional disorder Getroffen om te geloven, om niet dood te bestaan, of zijn in het verval proces, sommigen voelen, en om uw bloed, de afzonderlijke lichaamsdelen of organen worden verloren. Sommige verhongeren zichzelf zelfs tot de dood, want ze hebben niets te eten. De stoornis van invloed op twee gebieden van de hersenen: de zogenaamde de spoelvormige Winding voor het herkennen van gezichten is verantwoordelijk, en de zogenaamde Amygdala, waar emoties worden verwerkt.

Het syndroom van Cotard na scheiding ouders

De 17-jarige Haley Smith, uit Alabama, werd gediagnosticeerd met het zeldzame syndroom: voor Drie jaar, ze was ervan overtuigd dat dood is. Activeert de scheiding van hun ouders, ze heeft veel geleden. Op een dag zat ik in een engelse les, ik had opeens zo ’n vreemd gevoel, dood – en ik kreeg af van het weer, zegt ze. Zij zocht hulp bij de school verpleegster, maar konden geen oorzaak voor hun klachten.

Op weg naar huis, je voelde de noodzaak om een kerkhof te bezoeken, om in de nabijheid van andere dode mensen. Maar omdat er niemand was in de buurt, ik ging naar huis in de hoop dat het gevoel was verdwenen, de volgende dag, herinnert ze zich. Het werkte in eerste instantie, maar na een paar dagen, de vreemde gedachte kwam weer, en deze keer zijn ze gebleven.

Ze hield van begraafplaatsen en zombie films

Haley Smith begon met het overslaan van de school, verslapen de dag en het bleef ‘ s nachts wakker. Ik droomde van een knipoog naar de begraafplaats te halen, en besteed veel tijd, horror films om naar te kijken, om te zien de Zombies ontspannen me, ik voelde me alsof ik was onder de gezinsleden. Ze aten wat ze wilde, en ze geloofde niet in staat om verder te groeien en meer en vrijwillig minder en minder van je vrienden.

Maar in het einde dat u zal niet langer en vertrouwde een van hen. Ik dacht dat hij zou denken dat ik een Freak, maar hij knikte en luisterde naar mij. Dat gaf me de kracht om te zeggen tegen mijn vader. Dit spoorde hen om een psycholoog te raadplegen. Maar pas na twee jaar, had ze de moed voor.

Dan heeft u eindelijk de diagnose – het syndroom van Cotard. De opluchting was groot: Het was een geweldig gevoel om te weten dat ik een echte ziekte. Ik ging naar het Internet en vond de verhalen van andere mensen die lijden aan de aandoening. Ik was zo veel beter, als ik wist dat ik de enige was met dit Probleem.

Genezing door middel van disney-films

Het gesprek met uw therapeut, bracht een snelle verbetering. Maar je nam een ander geneesmiddel, dat hielp haar om Disney-films. ‘Ariel de zeemeermin’, ‘Aladdin’, ‘beauty and The beast’, ‘Bambi’ – ik keek ze allemaal. Ik vroeg mijn vriend Jeremy: ‘Hoe kan ik dood als ik disney films geeft je een goed gevoel?’

Ondertussen Haley Smith is genezen. Na haar herstel, besloot ze om te gaan met je verhaal aan het Publiek, om anderen aan te moedigen om te worden Betrokken, met uw familie of vrienden in vertrouwen te nemen – want die was het die bracht je naar het pad van herstel.

Hamburg-harburg, 7. Februari

Geef een reactie