De voedsel-TÜV voor kinderen

Eine einseitige Ernährung mit Fastfood kann Zinkmangel herbeiführen
Een eenzijdig dieet van fastfood kan een tekort aan zink herbeiführenLimo maakt grillig, Chips, vergeetachtig, Worst ziek – zijn nieuwe inzichten, die bijzonder belangrijk zijn voor ouders. Welke voedingsmiddelen de kinderen nodig hebben en welke stoffen kunnen schadelijk zijn voor u de praktijk Vita is de meest opwindende feiten.

Paul weegt 120 kilo, hij heeft last van ouderdoms-Diabetes, en terugkerende geheugenverlies. Een typisch geval voor het verpleeghuis? Later, misschien – zoals Paulus is 14 jaar oud.

Artsen zijn aan de alarmbel: Duitsland kinderen worden steeds dikker. Deskundigen zijn al spreken van een epidemie. De gevolgen van morbide Obesitas Lijden, als ze zou 70 Jaar oud. In andere woorden: elf-jarigen last heeft van typische ouderdomskwalen, zoals osteoporose (botontkalking), reuma en Diabetes. En een derde van de schoolgaande kinderen heeft verhoogd bloedvet waarden, en de eerste tekenen van atherosclerose – de belangrijkste risicofactoren voor een hartaanval en beroerte.

Studies suggereren dat bepaalde voedingsmiddelen trigger bij kinderen met ADHD

Echter, dieet lijkt niet om de gunst alleen chronische ziekten, maar ook een doorslaggevende invloed op de efficiëntie van de hersenen van een kind uit te oefenen. Voor de neuroloog, Dr. Marilyn Albert van de voeding speelt een belangrijke rol in de vraag hoe om zich te concentreren, hoe snel de hersenen reageren op en in wat voor stemming. De laatste bevindingen suggereren dat bepaalde voedingsmiddelen trigger in kinderen, het fenomeen van ADHD (attention deficit hyperactivity disorder) – een type van de hersenen aandoening die maakt mensen agressief en onrustig is.

Maar wat er in de kinderen van de voeding verkeerd? Dat elke vierde kind kampt met Overgewicht, in het bijzonder de helling te Klaar gerechten, Snacks en fast-food. Een cruciale rol die de ouders spelen, want je moet de trein het smaakprofiel van de kinderen door de aanbiedingen, maak je ze. Een nieuwe nutritional compass, die werd samengesteld door deskundigen biedt de ouders van nu.

Een kind dient te worden aangeboden voedsel van 35 keer, totdat het geprobeerd

Klinkt goed, maar hoe krijg je kinderen om te eten, gezond eten, echt? Voor deze, voedings-deskundigen zijn drie Trucs: 1. De 35-Regel. Behavioral studies tonen aan dat Een kind moet worden aangeboden voedsel van 35 keer, totdat het geprobeerd. Ouders moeten geduld, totdat de smaak systeem van het kind wordt gevormd. 2. De Pürier-Truc. Groente is meestal ver terug op de kinderen-lijst. De beste Truc om de greens beter verteerbaar: bijvoorbeeld Courgette of spinazie, puree en soepen, of (zelfgemaakte) aardappelpuree mengen. 3. De Rationalisatie Truc. Mini-porties (bijvoorbeeld bonen) en fruit afzonderlijk (schijnbaar voor de ouders). Effect: Kunstmatige schaarste drijft de vraag. Voor meer informatie, Mama…!

Coke maakt de botten broos?

Een AMERIKAANSE studie laat zien dat meisjes die dronken wat Cola, had vijf keer meer botbreuken dan Water drinkers. De reden hiervoor is dat In Cola, soda en co. fosfaat dat kan verdrijven calcium uit de botten en worden ze broos verbergen. Als je een cola light, komt van de regen in de dakrand: het bevatte suikervervangers kan verhogen hoofdpijn risico.

Het verscherpen van gummy concentratie?

Klinkt gek, maar in de kleurrijke beren 15 plug in de benodigde aminozuren. Zonder deze bouwstenen van eiwitten, de hersenen kan geen berichten verzenden. In duidelijke tekst: concentratie en de reactiesnelheid afhankelijk is rechtstreeks van de aminozuren in de voeding. Bonus: gummy beren bevatten geen vet!

Geef een reactie