De verborgen super bevoegdheden van de Mango

Aufgeschnittene Mango
Mango ‘ s zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook ziet er heel smakelijk.U.S. onderzoekers hebben ontdekt dat Mango ‘ s zijn echte vitamine bommen, maar ook onverwachte effecten op ons lichaam vet.

Mango ‘ s zijn niet met haar zoete krachtige smaak, erg lekker, maar bevatten ook veel vitaminen en voedingsstoffen. De Mango is een van de caroteen rijk voedsel. Ze is ook vol met Vitamine C, Vitamine E en Vitamine B1 en foliumzuur. Het heeft een hoog percentage anti-oxidanten, beschermt ons tegen cel-toxines en de huid, zodat een deel van de effecten van de vergrijzing zoals verzakking, hoge bloeddruk of een oogafwijking.

Dieet fruit ondanks veel calorieën

Zo ver, de Mango was te wijten aan hun hoge suikergehalte, maar niet per se als een dieet fruit. Met bijna 60 kilocalorieën per 100 gram, de mango ‘ s moet laten zien, zou hebben met het tellen van de Vruchten is eigenlijk op het taboe van de ingrediënten van elk dieet. Onderzoekers aan de Oklahoma State University hebben nu ontdekt dat de mango ‘ s zijn de perfecte fruit voor een dieet. In een twee maanden durende proef met muizen, kunnen de wetenschappers waren in staat om te laten zien dat de bescherming van de Feed met mango ‘ s, de intestinale flora, en was zelfs in staat om te herstellen. Ook de vermenigvuldiging van nuttige bacteriën te wijten was aan de Mango-verbruik ondersteunt een ander verrassend effect: De muizen waarin een Mango stond op het dining plan, had vet in vergelijking met de niet-mango-het eten van muizen net zo veel van het lichaamsgewicht, maar een aanzienlijk kleiner deel van het lichaam. Ook haar bloedsuiker was.

De oorzaak van dit is een eigenschap van de Mango om te vechten tegen onze lichaamseigen hormoon Leptine. Dit wordt geproduceerd in onze vetcellen en zorgt voor ongewenste love handles. Betekent: Wie eet meer mango ‘ s, de minder Leptine in het bloed

Booster voor de stofwisseling en de spijsvertering

De resultaten van onze dierlijke experimenten hebben aangetoond dat de mango’ s helpen bij het reguleren van de darmflora te waarborgen en het behoud van nuttige bacteriën, legt het hoofd van het onderzoek, de voeding, de wetenschapper Professor Edralin Lucas. Sinds mango ‘ s hebben veel vezels, blijf je lang genoeg, en het hoge aantal Calorieën is goed geïnvesteerd. Naast mango ‘ s kan verhogen de stofwisseling en zijn licht verteerbaar. Lucas voegt eraan toe: We waren in staat om aan te tonen dat het vruchtvlees van de Mango is een veelbelovend Alternatief dat kan nuttig zijn om lichaamsvet te verminderen en de suiker van het bloed. De onderzoekers willen onderzoeken wat de gevolgen voor de gezondheid van Mango op nu naar een mogelijk Gebruiken in de strijd tegen Diabetes en obesitas aan te tonen.

Hamburg-harburg, 13. September 2016

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie