De teek seizoen is begonnen

Eine Zecke sitzt auf einem Zweig
Klaar om te vallen: Vanaf nu pas op voor teken wordt geadviseerd, experts waarschuwen: Ondanks de nog koude nachten de teken in Duitsland zijn al actief. Deze beschermende maatregelen die u moet nemen.

Specialisten van het Instituut van bacteriële infecties en zoönosen, Jena, media, weilanden, volgens de rapporten, aan het begin van het einde van het seizoen Teken. Sinds de nachten zijn nog steeds ijzig, de dieren hebben een bepaalde tijd nodig om actief te worden in de tijd voor de lunch en u kunt gaan op jacht. Vooral op windstille en Zonnige plaatsen in open bossen of weilanden pas op voor teken is momenteel worden aangeboden.

Vink alert: hoe uzelf te beschermen

Na het verblijf in de natuur Wandelaar het lichaam en de kleren moet zoeken voor teken. Het Permanent Comité voor de vaccinatie (STIKO) beveelt aan dat de bewoners van de gebieden in gevaar naast de zogenaamde tick-borne encephalitis (TBE) vaccinatie – dit is een tick-borne disease in de hersenvliezen, de hersenen en het ruggenmerg kunnen ontbranden. Of je woont in een risico gebied, kunt u de kaart verwijderen.

Geef een reactie