De symptomen van de menopauze – de diagnose vaak presenteert de vrouw van de dokter

Hoe kan ik zien menopauze? Dit is een vraag die veel vrouwen voordat u het overleg met uw gynaecoloog, die kan zorgen voor de diagnose. Ten eerste: De menopauze zijn geen abrupte incisie.

Het lichaam verandert geleidelijk. Dus de menstruatie niet ineens, maar in de loop van de maanden gezien. In de meeste gevallen na een jaar zonder bloeden ervan uitgaan dat er nog meer gevolgen. Dan is de Menopauze bereikt, zonder de tijd op te bloeden. Een zwangerschap is dan niet meer mogelijk.

Menopauze: diagnose vrouw arts

Een diagnose van de menopauze van de vrouw is een arts, onderzoekt hij eerst, precies na de menstruatie-cyclus van zijn patiënt. Hij wil weten wanneer en hoe veel de laatste bloeding is opgetreden. Bijzonder belangrijk is voor de diagnostische informatie over hoe vaak de menstruele bloeden zijn en of ze zijn gewijzigd. In het interview, de arts vraagt naast soorten van symptomen van de menopauze, zoals opvliegers en slaapstoornissen. Vervolgens, de studie van de vrouwelijke geslachtsorganen (gynaecologisch onderzoek).

De menopauze: een diagnose op basis van de hormoon niveaus

Die Wechseljahre einer Frau sind ein natürlicher Prozess. Wann sie einsetzen, ist individuell verschieden

De veranderende jaren van een vrouw is een natuurlijk proces. Als ze het te gebruiken, is voor elk individu verschillend

Voor de diagnose van de menopauze kan de arts bepalen van de hormoon niveaus. Daarbij, hij detecteert waarin de concentraties van de individuele geslacht hormonen optreden in het bloed. Om dit te doen, hij neemt bloed af en maakt het naar het laboratorium voor onderzoek. Met de menopauze, onder andere, de concentratie van Oestradiol (een Oestrogeen) en andere hormonen is verminderd, echter, de zogenaamde LH en FSH te stijgen. Door de hormonale status is deels te wijten aan de menopauze te sluiten voor een juiste diagnose, maar dit is het niet. Als de hormonen fluctueren, de waarden van MS variëren van een vrouw.

Verder, voor de behandeling van symptomen van de menopauze

Geef een reactie