De Sensation is echt: In China, de wetenschappers hebben gecreëerd Designer Embryo ‘s

Chinesische Wissenschaftlerinnen
In China, de eerste Keer was gewijzigd, het DNA van een embryo speciaal ten eerste, het was gewoon een gerucht, het is nu een feit: wetenschappers hebben gewijzigd, het genoom van embryo ‘ s met succes. In de toekomst, met de methode van erfelijke ziekten kunnen worden voorkomen. Critici vrezen misbruik.

In Maart is er een gerucht onder de wetenschap over het leren: Chinese onderzoekers hebben gewijzigd voor de eerste Keer, in het bijzonder de genetische make-up van menselijke embryo ‘ s. Ook niet-bevestigde deze vermoedens hadden een discussie over de grenzen van het medisch onderzoek aan de kook.

Nu heeft bevestigd het gerucht: Op woensdag, het tijdschrift Nature gemeld op de pagina van het nieuws dat de resultaten van het onderzoek werden gepubliceerd in het vrij onbelangrijk Journal Eiwit & Cel.

Echter, het zal niet in de nabije toekomst, geen genetisch gemodificeerde mensen op de weg, zoals de wetenschappers van levensvatbare embryo ‘ s voor hun Experimenten maakten gebruik van.

Genetische ziekten te genezen

Studieleider Junjiu Huang van de Universiteit in Guangzhou gericht zijn werk op de wijziging van het gen voor de zware bloedziekte Beta-thalassemie is verantwoordelijk. Ze gebruikt de zogenaamde CRISPR/Cas-methode, is het mogelijk om selectief gewas delen van het DNA, en anderen.

De Wijziging van het genoom van embryo ‘ s kunnen worden gebruikt in de toekomst, om te genezen van mensen van erfelijke ziekten of om vorm te geven kinderen volgens hun eigen Wensen, zo, bijvoorbeeld, het haar of de kleur van het oog te bepalen

Echter, het duurt een lange tijd, totdat ze kunnen worden toegepast in het dagelijks leven. Een totaal van 86 embryo ‘s, de wetenschappers geprobeerd om de verandering van het genotype, maar slechts in 28 van de interventie, beheerd en dan alleen nog maar vier embryo’ s het gewenste effect gehad. Als je wilt om het te maken in-levensvatbare embryo’ s, dan moet een slagingspercentage van bijna 100 procent, zei Huang. In orde te krijgen, zou je nog meer te leren over het exacte proces.

Nog meer onderzoek nodig

Totdat het echt mogelijk is, een zogenaamde ‘Designer baby ’s zijn gezond overtreding zal brengen aan de wereld een paar jaar. Genoeg tijd om de voordelen en de nadelen tegen elkaar af te wegen.

Hamburg-harburg, 23

Geef een reactie