De roos is behandeling met antibiotica

Om te voorkomen dat eventuele gevolgschade, moet de roos behandeling snel. Want het is roos, een bacteriële infectie, behandeling met antibiotica (meestal penicilline).

Dit wordt meestal gedaan in het ziekenhuis, omdat het antibioticum wordt toegediend via een Infuus (intraveneus). De duur van de behandeling is tussen de 10 en 14 dagen. Een verbetering treedt op na twee tot drie dagen toegediend, de antibiotica is dan in de vorm van tabletten.

Scghmerzmittel tegen roos klachten

Die Behandlung einer Wundrose erfolgt mit Antibiotika über eine Infusion

De behandeling van roos met antibiotica via een infuus

Als de begeleidende roos behandeling nachtrust is belangrijk. Aan te raden het aangedane been worden opgeslagen, indien mogelijk, hoog en rustig. Tegen de pijn pijnstillers (analgetica) evenals de koeling kompressen, die het verlichten van het ongemak en ook de zwelling van hulp wanneer dat nodig is.

De behandeling van het punt van binnenkomst van de roos-pathogeen is bijzonder belangrijk, dus een wond, een kras of een Fußpilzes. De wond moet regelmatig worden gereinigd en gedesinfecteerd, zodat geen verdere ziekteverwekkers in het lichaam doordringen.

Geef een reactie