De reden waarom we de ogen sluiten wanneer hij Kust

Ein Paar küsst sich mit geschlossenen Augen
Het brein is in staat om optische informatie op hetzelfde moment met de zintuiglijke prikkels tijdens het Zoenen – dat is waarom de meeste van de mensen die dicht bij de Kus van de ogen, geeft een StudieEin zoen met je ogen dicht: het toonbeeld van passie en romantiek? Nee, zeggen Britse onderzoekers – in waarheid een hele andere reden achter.

Het wetenschappelijke antwoord op de vraag, waarom doen de meeste mensen kus met hun ogen gesloten, als volgt: omdat het nauwelijks mogelijk is om zich te concentreren op het gezicht van de partner van deze omgeving.

Het Team van Polly Dalton, en Sandra Murphy van de Universiteit van Londen was gewijd aan de blinde kus in een recente studie bleek uit de echte reden waarom we dicht bij de Kus van de ogen: om dit te doen anders zou worden overweldigd, onze hersenen gewoon. De studie werd gepubliceerd in het Journal of Experimental Psychology: Human Perception and Performance.

Visuele stimuli interfereren met het gevoel van aanraking

De onderzoekers schrijven: Het gevoel van contact hangt af van de hoeveelheid waargenomen zintuiglijke prikkels in een gelijktijdige visuele taak. Dit betekent: zij Die beschouwd Zoenen het gezicht van zijn gesprekspartner, neemt de kiss minder intensief waar.

Het Experiment van de wetenschapper, echter, inbegrepen geen zoenen mensen. In plaats daarvan, ze waren onderwerpen van de visuele taken die moeten worden opgelost, terwijl op hetzelfde moment te voelen dat er iets met de handen. Hieruit bleek dat het vermogen van haptische prikkels waar te nemen, het meer daalde de meer complexe taak was.

Deze resultaten kunnen verklaren, waarom sluiten we onze ogen als we willen om onze aandacht te trekken naar andere zintuigen, zegt studieleider Polly Dalton. Als we dicht bij onszelf in de voorkant van de visuele Input, hebben we meer mentale middelen om zich te concentreren op andere aspecten van ons bestaan.

Niet iedereen sluit zijn ogen wanneer hij Kust

Door de manier: studies tonen aan dat niet alle van de mensen, sluit zijn ogen toen hij Kust. Terwijl 97 procent van de vrouwen de voorkeur aan dit type van kiss, te doen van de mannen, slechts 30 procent. Dit kan verklaren waarom mannen minder veeleisende kusser: de meeste van hen zijn met het kiss-art van hun partner gelukkig, vrouwen ontbreken echter, is het vaak een beetje passie in een kus van de partner. Dit kan op basis van de huidige onderzoeksresultaten dat de meerderheid van de mannen in Knut zijn gewoon niet goed.

Echter, of het nu met de ogen open of gesloten, Zoenen is gezond! Als het bevordert de gezondheid en meer interessante feiten vind je in onze fotogalerij.

Hamburg, 21. Maart 2016

Geef een reactie