De prikpil voor mannen is binnenkort?

Die Verhütung für Männer
De nieuwe contraceptieve Gel voor mannen, zonder het gebruik van hormonen en chemische stoffen outthere zijn vele redenen voor vrouwen om niet voorkomen, omdat in veel anticonceptiemiddelen met hormonen vormen de gezondheid Risikien, zoals bijvoorbeeld trombose en longembolie. De man wil de tijd nemen, heeft hij de keuze tussen de vaak in beide geslachten, de beruchte condoom en voor de toekomstige kinderen verlangens vrij definitieve sterilisatie. Maar een nieuwe procedure zou snel veranderen – met de hulp van kunststof Gel. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Sinds de jaren 1990, onderzoekers die werken aan de ontwikkeling van de Vasalgels: Een polymeer op basis van anticonceptiemiddel voor mannen.

Als de betrokken onderzoekers in een recent persbericht uit te leggen, dit plastic-Gel – in tegenstelling tot de meerderheid van de anticonceptie – gebruik geen hormonen. Daarnaast is het effect ervan zou kunnen worden gemaakt op verzoek weer omgekeerd, zodat de voortplanting van kinderen mogelijk was.

Zaadcellen worden geblokkeerd

Technisch gezien, de procedure is zeer eenvoudig. De kunststof Gel met behulp van een injectie in de zaadleider, waar deze geblokkeerd is, in principe gewoon de weg van de zaadcellen. Deze behandeling belooft een lange-termijn preventie van succes van minstens tien jaar – het effect van de Vasalgels zelfs een paar dagen na de injectie. Deze nieuwe anticonceptiva, zelfs zonder chemische toevoegingen van welke aard dan ook en was, in vele Tests met succes.

De Volgende Studie Te Stoppen Man:

De onderzoekers schrijven dat de zogenaamde pre-klinische studie van fase – de laatste Fase van de studie, voor de mensen, of beter gezegd, voor mannen is getest – is binnenkort afgerond.

Voor de huidige studie, drie happy baviaan-mannen werden behandeld met de plastic Gel en vervolgens voor zes maanden in een behuizing met tien tot 15 baviaan dames. De Vasalgel toonde zijn effect. Nee, de baviaan dames zwanger werd tot de dag van vandaag.

Een groot voordeel van de Vasalgels het feit dat het effect kan worden teruggedraaid. Dat is de reden waarom de tijd is getest in een ander onderzoek met konijnen, of de Polymeer-verstopping van de zaadleider met een andere injectie – een soort van zuivering – kunnen worden opgelost. Hoe dan ook, is het Plan van de onderzoekers. Al in 2017 is de Gel te worden goedgekeurd in de Verenigde Staten.

Hamburg-harburg, 12. September 2014

Geef een reactie