De Osteopaat heeft me bevrijd van mijn whiplash

Osteopathie hilft bei SchleudertraumaDoreen Arndt was in staat om te verhuizen naar een jaar-lang hoofd-en schouder. Een Ostheopathin u eindelijk van uw whiplash Doreen Arndt (35), was in de stad op de weg. Alle van een plotselinge crashte. Ze werd gedrukt in de rugleuning en de voorzijde van de geworpen. Om te zien wanneer u wilt om rond te kijken naar wat er was gebeurd, kon ze niet met haar hoofd. Diagnose: Whiplash!

Wees op uw hoede van de real estate steeg vrouw vanaf het moment van aankoop. Door ze omhooggekrulde een flits van de bliksem-achtige pijn van de schouder naar de heup. Elke beweging pijn doen na dat, als de hel, vertelt ze.

Dit is het tweede ongeval in een korte periode van tijd, kan de cervicale wervelkolom is sterk overbelast. Dat is de reden waarom je ging recht naar de orthopeed. De cortisone ingespoten, en de voorgeschreven massage. Een bevredigende diagnose, maar waren er niet en het pijn werd steeds erger en erger.

Een schouder-OP daalde tot Doreen

Toen de artsen stelden een schouder operatie of een plaatsing onder Algemene verdoving. Het Doreen Arndt geweigerd. Ik werd professioneel en particulier door de pijn ernstig beperkt. Echter, de voorstellen leek me sterk.

De duur van de pijn verminderde snel. Echter, de beperking van de bewegingsvrijheid tot de nek en de schouder bleef. Voor bijna een jaar, ze begonnen in hun lot, had te kampen met een permanente handicap. Hoorde ik opeens een Continue ruis in het linker oor. De tempel voelde zich verdoofd. Heb het al uit ik duizeligheid veroorzaken. Ik dacht dat de vloer bewogen onder mijn voeten.

Een osteopathie-specialist, die het whiplash-letsel-diagnose

Een collega, een specialist in de osteopathie, aanbevolen je nu. Het Doreen keek Arndt en vond de reden voor de beperkte beweging in de schouder en nek. Uw verklaring: u het slachtoffer van een whiplash letsel. Het werd veroorzaakt door meerdere wervel-en rib blokkades, evenals het inkorten van het bindweefsel lagen in de borst.

Bovendien, de therapeut vond de binding tussen het middenrif en de maag. Als gevolg van de mobiliteit van de borstkas werd aanzienlijk verminderd, wordt de ademhaling belemmerd wordt. Ten eerste, ik had aan het membraan te mobiliseren. Ik ging met zachte druk. Dan heb ik behandeld met speciale nek handgrepen, de wervelkolom en de bijbehorende spier groepen. Hier is de oorzaak van de Tinnitus was waarschijnlijk.

De juiste handvatten genezen Doreen ‘ s whiplash

Alleen met uw vingers, de specialist voelde stijfheid, scheefstand en blokkades. Ik gebruikte verschillende ingangen, die ik in staat was om op te lossen de verminderde functie. Het varieerde van de zachte druk op sterke, zich uitstrekt tot de zogenaamde intensieve Manipulatie.

Omdat de klachten al bestonden voor een zeer lange tijd, moest Doreen Arndt, in totaal 15 Keer. Nu is ze blij dat ze niet had geluisterd naar de orthopedisch chirurg die wilde werken. Omdat het vermoeden van een schouder om uw Probleem onschuldig.

Vandaag, Doreen is gelukkig, Tot het einde van de behandeling, de Osteopaat heeft me bevrijd van de whiplash. Want dat was uiteindelijk de echte oorzaak van mijn klachten.

*Naam veranderd door de redactie

Geef een reactie