De oorzaak van een douche gel kanker?

Duschgel
Het bedrijf Johnson & Johnson moet betalen aan de familie van Jacqueline Vos 72 miljoen AMERIKAANSE dollars. Haar eierstokkanker had de groep door de producten van de groep entwickeltDer gezondheid, Johnson & Johnson heeft te betalen aan de nabestaanden van eierstokkanker in de late Amerikaanse Jacqueline Vos, ongeveer 72 miljoen AMERIKAANSE dollars. De rechtbank zag het als bewezen dat de kanker bij de vrouw, ontwikkeld door jaren van het gebruik van een baby-poeder en douche gels van het bedrijf.

Talkpoeder, de poedervorm van talk, wordt gebruikt in cosmetica en Hygiënische artikelen en is vandaag de dag beschouwd als wetenschappelijk omstreden. Nu werd het Mineraal in de focus van een gerechtelijke procedure: De Amerikaanse Jacqueline Vos is overleden in oktober 2015 62-jarige leeftijd van eierstokkanker. De schuld van de talkpoeder offset producten van de gezondheid van de groep was Johnson & Johnson – dat Fox is de zoon van Marvin Salter, en de advocaten van de familie overtuigd. De Jury aangehouden voor de eisers: het bedrijf heeft Nu tot het betalen van $ 72 miljoen euro schadevergoeding aan de nabestaanden.

Gezondheid van de groep moeten weten dat de risico ‘ s

Jacqueline Vos, die komt uit Birmingham, Alabama, had verklaard, hebben meer dan 35 jaar, met zowel een baby-poeder en een douche gel voor de vrouwelijke Hygiëne van de groep. Met ingang van 2013, de kanker van de eierstokken werd gevonden in haar, dat ze de zaak hadden aangespannen. Johnson & Johnson failed to maken met waarschuwingen aandacht op het feit dat talk kan een kankerverwekkende stof, zodat de advocaten van de familie. De groep is al bekend sinds de jaren 1980, van de risico ‘ s. Als bewijs van, onder andere, een bedrijf dat werd voorgelegd aan een interne Memo uit 1997. Een medisch medewerker van het bedrijf trekt de conclusie dat iedereen die ontkent het risico van het draaien van een blind oog aan het wetenschappelijk Bewijs.

Bovendien, de advocaten gebruikt op verschillende studies, volgens welke talk deeltjes kunnen de baarmoeder en de eileiders, de eierstokken en leiden tot een ontsteking, evenals de ontwikkeling van tumoren voordeel. Daarom, hygiëne artikelen zou moeten worden voor de intieme zone met de juiste gevaar van waarschuwingslabels. Het bedrijf lied aan het Publiek en de autoriteiten in het gezicht, zei Jere Beasley, die behoort tot de Salters advocaten, en naar het oordeel, gaf een persconferentie.

1.200 meer rechtszaken hangende zijn

Johnson & Johnson verwerpt de kritiek en de vrees van de schade aan een enorme afbeelding van de dag: Het oordeel spreekt tegen een ontelbaar aantal studies waarin het gebruik van talk in cosmetische producten als veilig is aangemerkt, legt een woordvoerster, Carol Goodrich. Natuurlijk, we meeleven met de familie, maar we houden het resultaat van de proef is verkeerd. Het is de verwachting dat de groep betwist de geldigheid van het oordeel. Echter, het incident zal niet worden ingevuld, maar Door het ontbreken van waarschuwingen 1.200 meer rechtszaken tegen Johnson & Johnson sinds het begin van de procedure.

Ook in Duitsland, de groep verkoopt veel huidverzorging en baby-producten Onder de merken bebe en Neutrogena. Op de baby-poeder, de waarschuwing dat het product is uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik en niet om een wond van de huid te worden aangebracht. De vereniging voor de preventie van kanker is nu een beroep op alle talk-bevattende producten waarschuwingen over het risico van kanker.

Hamburg-harburg, 24. Februari

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie