De Naam slaat op de levens van kinderen

Baby fasst Hand der Mutter an
Voor een goede Start in het leven van een Baby zijn moeder en een naam. Zelfs als slechts voorlopig, is een Naam voor een heel leven met ons mee. Geen wonder dat veel ouders nog steeds nadenken na de geboorte, hoe u wilt dat uw kind te bellen. U moet er rekening mee, echter, een belangrijk ding.

Om zijn kinderen een goede Start in het leven, geef ze een opvallende naam, zelfs als je eigenlijk nog steeds niet voor je. Dit was het resultaat van een onderzoek dat Onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Pediatrics.

Naam voorkomt fouten behandeling

De wetenschappers ontdekten dat de behandeling fout gaan terug tot ongeveer 35 procent als de kinderen direct na de geboorte, een voorlopige naam. Het Belangrijkste: De Naam mag niet neutraal zijn, maar de Vereniging.

Toch is het in veel ziekenhuizen, zodat kinderen, totdat je een naam, simpelweg genaamd Babygirl of Babyboy. Om dit te doen, je krijgt een identificatienummer. Sommige ziekenhuizen begon zelfs vóór het onderzoek geven de kinderen geboren in de voorlopige naam. Hij merkt op dat er ook veel minder van de behandeling doorgegeven fout. Dit stimuleerde de auteurs onderzoeken van het effect van een klinische studie, en vele andere redenen waarom er minder fout te gebeuren: bijvoorbeeld, kunnen werknemers worden opgeleid en er gewoon begaan of beter.

Nadat de moeder genoemd

De onderzoekers, onder leiding van New York ziekenhuis, de kinderen werden genoemd in plaats van Babyboy of-meisje voor de moeder. Ze werden zo genoemd voor de eerste paar dagen, bijvoorbeeld, Wendy meisje Jackson Brendasboy Johnsons of Catherine meisje Jones – een kleine Verandering met een grote impact.

Binnen een jaar, daalde het percentage van bewezen mislukkingen in de pasgeboren baby van 59.5 per 100 000 tot 37,9 – een vermindering van 36.3 procent. De wetenschappers trekken op basis van de gegevens een duidelijke conclusie: Dubbelzinnige naam voor baby’ s gevaarlijk zijn. Ze raden neonaten dient pas de stations zo snel mogelijk hun beleid ter bescherming van de kinderen.

Hamburg-harburg, 14. Juli

Geef een reactie