De Myoreflex therapie genezen van de pijn in mijn gezicht

Myoreflex-Therapie bei Trigeminus-Neuralgie
In het geval van de zogenaamde Myoreflex therapie, fysiotherapeut, acupunctuur punten – het verlicht het zenuwen, bloedvaten en Pezen, en een trigeminal neuralgie genezing geleden voor de jaren Anja Weiler (40) van een trigeminal neuralgie. De zogenaamde Myoreflex therapie aan de fysiotherapeut zorgde voor opluchting.

De eerste Keer dat Anja voelt de pijn is niet sterk. Na een paar seconden het prikkende gevoel onder het oog. Maar dan, na ongeveer drie weken, het is een bliksem-achtige pijn aanval: De Angel onder het oog, straalt snel in de bovenkaak en aan de oren. Anja: op dat Moment, zeven jaar geleden, heb ik niet vermoeden dat dit slechts het begin was.

Diagnose Van De Trigeminal Neuralgie

Meer en vaker de medewerker krijgt deze aanvallen. Ze gaat naar de dokter. Hij zal voorschrijven van sterke pijnstillers en transfers Anja naar een neuroloog (zenuw-specialist). Om te voorkomen dat een Computer tomografie van een hersentumor de oorzaak is. Het onderzoek resulteert in: Anja heeft geen Tumor. Maar de oorzaak van de arts. Snel de aanslagen tot 10 keer per dag. Anja gaat naar een andere neuroloog. De toelichting: ze heeft een trigeminal neuralgie. De pijn in het gezicht overgebracht van de trigeminale zenuw (trigeminale zenuw). Het ontstaat in de hersenen boven de nek, rug, verdeeld in drie onderdelen aan de ogen, aan de boven-en onderkaak, voor de gevoeligheid van de huid van het gelaat. De neuroloog verspild Anja wrijft andere tablets. Maar het niet helpen ook.

Dan ziet ze een TV-verslag over de Myoreflex-therapie, die worden verondersteld om te helpen met de trigeminal neuralgie. De Naam impliceert, dat de spieren (Myo) kan worden ontspannen door middel van reflexen. Omdat Anja heeft een constante gevoel dat je lichaam is gespannen, in de hoop om u te helpen. Ze gaat naar de fysiotherapeut Markus Rachl in Keulen, Duitsland.

Hij merkt op: In het geval van Anja, de nek is vastgemaakt in feite. Dit heeft ook invloed op de kaak spieren. Rachl begint met de Myoreflex-therapie aan de cervicale wervelkolom tussen de kaak gewricht en het oor. Daar drukt hij op de vingers, wees voorzichtig met de spieren, het veranderen van de druk tot aan de spieren verzacht.

Behandeling van acupunctuurpunten

Hij behandelt ook de acupunctuur punten in de nek, ook de spieren van het kauwen, de gezichtsspieren en de zogenaamde externe punten op de buik, borst, schouders, armen en benen, die zijn verbonden met de gespannen gebieden van de zenuw. De zenuwen, bloedvaten, ligamenten en Pezen zijn opgelucht in de nek. De therapie ontspant ook een belangrijke slagader in de hersenen. Het is gelegen aan de voet van de trigeminale zenuw, willen, bijvoorbeeld door spanning of Stress op de zenuw drukken.

De behandelingen duren 45 minuten. Na de tiende fysiotherapie sessie, Anja gaat op uw trigeminal neuralgie: Eindelijk hoef ik niet bang te zijn dat deze verschrikkelijke aanvallen!

Geef een reactie