De menopauze kan niet worden voorkomen, de symptomen

Natuurlijk, de menopauze niet voorkomen. U maakt deel uit van het leven van een vrouw, en genen zijn verankerd aan de tafel. Of en op welke symptomen zich voordoen is individueel. Toch is het belangrijk voor elke vrouw om hun eigen weg te vinden naar de nieuwe situatie.

Dus de symptomen van de menopauze te voorkomen of om beter om te gaan met hen

Fau in den Wechseljahren macht Sport

Actief door de menopauze: sporten helpt vrouwen in het midden van het leven, om gezond te blijven en gelukkig

  • Opvliegers: De opvliegers kunt niet zeker voorkomen. Probeer als het je helpt, de consumptie van cafeïne en kruidig voedsel te beperken. Ontspanningsoefeningen kunnen helpen.
  • Een preventieve behandeling met homeopathische combinatie preparaten (bijvoorbeeld preparaten voor Klimaktoplant) kan worden aanbevolen, de kracht van de exchange jaar betalingen klachten zoals opvliegers, zweten, hartkloppingen, om angst te verminderen, en slaapstoornissen.
  • Sport: de beweging van het lichaam verbetert voelen, tilt de stemming (anti-depressieve effect), en vermindert het risico van osteoporose.
  • Evenwichtige voeding: Veel groente, fruit en volkoren producten, laag in snoep, vlees en verwerkte voedingsmiddelen zijn enkele van de basis ingrediënten voor een evenwichtige voeding. De deficiëntie voorkomt (zoals Vitamine D en Calcium) en verbetert het welzijn. Een gezond dieet beschermt samen met veel beweging en Overgewicht.
  • Ontspanning en inspanning: is comfortabel in zijn eigen huid is het belangrijk om zo ontspannen door de menopauze. Het lichaam verandert; en aandacht te besteden aan deze natuurlijke processen helpt bij het ontwikkelen van een goed op het lichaam voelen. Ook slaapstoornissen met ontspanning methoden te voorkomen.
  • Glijmiddel gebruiken: de bescherming van de droge slijmvliezen van de Vagina tijdens de geslachtsgemeenschap.
  • De menopauze als een Kans om te begrijpen – de climacteric is een tijd van verandering. De nieuwe situatie kan worden gebruikt om te reflecteren op het leven. Misschien is de tijd rijp voor een nieuwe Hobby, nieuwe taken, of gewoon meer tijd voor jezelf en de familie.

Geef een reactie