De menopauze bij mannen

Midlife-Crisis: Sorge um Jugend und Potenz
Mannen in de menopauze: Een plotselinge verandering van stijl, bijvoorbeeld, een neugekaufter sportwagen velvet zonnebril kan een teken zijn dat een man geeft over zijn jeugd en vruchtbaarheid bij mannen, de hormonen veranderen. Dan is het soms gaat om problemen met het gewicht, vermoeidheid, of zelfs impotentie. Maar de menopauze bij mannen zijn de trigger voor de beroemde Midlife Crisis?

De crisis van de man in het midden van het leven is, bijna letterlijk: Als hij koopt alle van een plotselinge een motorfiets, de leren jas gooit, en met jonge vrouwen flirten, het is vaak hulpeloos: Hij heeft een Midlife Crisis. Maar waarom is dat zo? Over de menopauze is in de mens, omdat zijn schuld? Een Track Zoeken.

De hormoonspiegels veranderen in mannen echt?

Ja! Vanaf de leeftijd van 40 jaar, veel mannen last van de climacterium viriele (menopauze bij mannen), Hormonale veranderingen in het leven lat mid (. viriele betekent dat het een man is). Tot 1,5 procent per jaar, een afname van het mannelijke geslachtshormoon testosteron in het bloed. Als een resultaat, hij voelt zich bijvoorbeeld moe, last van haaruitval, het verlangen en de kracht om te vertrekken.

Wat is de menopauze bij mannen en de Midlife hoeft te doen-life Crisis samen?

Als hij last heeft van hormoon-gerelateerde klachten zoals vermoeidheid, gewichtstoename, of impotentie, toont hem: Wij mensen zijn vergankelijk. We verouderen. Veel mensen brengen na te denken: Wat heb ik bereikt in het leven? Ik ben nog steeds aantrekkelijk? Wat ik heb gedaan in mijn leven, wat ik wilde doen maar? De motorfiets kopen.

De menopauze bij mannen: Hoe kunnen we vrouwen helpen?

Psychologen adviseren: vrouwen moeten nemen van de (nieuwe) doelen en dromen van uw partner serieus – zelfs als ze lijken op het eerste gezicht te gek. Deze periode van verandering biedt een Paar de kans om te overwegen grondig de balans. Hier kunt u brengen nogal een frisse wind in de relatie. Bekijk samen: Hoe kunnen u en uw Partner maken van uw relatie in de toekomst, plezierig en spannend? En: Wat zijn de gewoontes en patronen van gedrag dat zij willen veranderen voor een lange tijd?

Geef een reactie