De Man had 420 nierstenen

Nierensteine und ein Lineal
Een veel voorkomend Symptoom van nierstenen ernstige pijn in de nieren tegen uw man in China was het gevolg van een nier pijn de arts. De ongelooflijke ontdekking: Hij had meer dan 400 nierstenen. De schuld van de verkeerde voeding, blijkbaar was.

Artsen in China hebben verwijderd van een man 420 nierstenen. U vermoedt dat er sprake is van een merkwaardige oorzaak van zijn Lijden: Hij moet het hebben gegeten, veel Tofu. Een arts vertelde de Qianjiang Evening Post: van soja en Tofu bevatten veel calcium. De deposito ‘ s in het lichaam, als het niet gespoeld door voldoende vloeistof uit. Het nierstenen worden gevormd. Dit is de tweede fout van de man: Hij stopte vrijwel geheel aan het water en dronk het algemeen te weinig.

Sterke Nieren Pijn

In mei, de Patiƫnt kwam naar een lokaal ziekenhuis en klaagde van sterke pijn in de nieren. Als de medewerkers van het ziekenhuis hem onderzochten, ontdekten ze de stenen in zijn linker nier. Zouden We niet gewerkt hebben, aan hem gelijk, dan worden de nieren niet zou hebben gered, waarschijnlijk, zei een van de behandelend Artsen.

Wanneer deze calcium-eten bommen, je nodig hebt om naar te kijken en genoeg te drinken

Parmezaanse kaas (1 van 178 mg calcium/ 100 g)

Emmentaler (1 029 mg calcium/ 100 g)

Gouda (820 mg calcium/ 100 g)

Soja (201 mg calcium/ 100 g)

Echter, niet alleen te veel calcium kan leiden tot nierstenen. Andere oorzaken kunt u hier vinden.

Met deze 7-punten Plan, u kunt het voorkomen van nierstenen effectief.

Hamburg-harburg, 11. Juni

Geef een reactie