De makkelijkste manier om calorieën te verbranden

Volgens een Britse studie, een warm bad kan een effectieve remedie tegen Diabetes type 2.

Die heeft een hoge bloedsuikerspiegel en bovendien last heeft van overgewicht, verhoogt het risico op het ontwikkelen van type 2 Diabetes. Artsen adviseren dan meestal één van: beweging, beweging, beweging! Maar wat als men ziek is of gewond, of neem gewoon een dag pauze van het sport-programma nodig heeft?

Van in het bad! Britse onderzoekers hebben ontdekt dat een uur lang warm bad verlaagt de bloedsuikerspiegel zelfs beter dan een uur te Fietsen. Ook calorieën zijn weggeschwitzt van het lichaam in het warme water: 126 kilo calorieën in een uur. Dit komt overeen met een 30 minuten lopen, maar het is veel minder vermoeiend. In een Experiment de onderzoekers hadden de tien mannen voor een uurtje in 40 graden warm water bad. Voor bloedsuiker controle, ze droeg het apparaat in een meting is de meting van de Glucose niveau in het bloed. Op een andere dag, de proefpersonen werden gevraagd om te rijden een uur te fietsen.

Frau in der Badewanne

Een warm bad heeft vele effecten op onze gezondheid

Onverwacht Resultaat

De wetenschappers die werken met Dr. Steve Faulkner aan de Universiteit van Loughborough waren verrast door de resultaten: We ontdekten dat proefpersonen die had een bad, een gemiddelde van tien procent lager Glucose Niveau dan de mensen die het gemaakt had in deze tijd, Sport. Dit resultaat hadden we niet verwacht. Zelfs als de calorieën die je verbrandt tijdens het Fietsen was hoger, het is nog steeds verbazingwekkend hoe veel calorieën het lichaam tijdens het zwemmen brandwonden. Faulkner en collega ‘ s van de stelling dat bepaalde eiwitten worden geactiveerd tijdens de warme baden. Wij geloven dat door het bad van bepaalde heat shock eiwitten zijn uitgebracht. Als een resultaat, de insuline verbeterd kan worden gecontroleerd aan de opname van glucose en de niveaus van de bloedsuiker te verlagen.

Ondanks hun bevindingen van de onderzoekers bevelen aan, maar de sport is nog steeds de beste remedie voor de fysieke gezondheid: Hoewel onze resultaten zijn zeer interessant, we willen iedereen aanmoedigen om fysiek actief te zijn en aan sport doen om gezond te blijven.

De helende kracht van het baden

Een daling in de bloedsuikerspiegel is niet het enige positieve bijwerking van een bad. Zelfs de oude Romeinen waardeerden de helende kracht van het zwemwater. We weten vandaag de dag dat het tijd wordt gebruikt in het bad van onze gezondheid op vele manieren:

  • Ontspanning:

Niet alleen ons lichaam maar ook onze geest verlangt, soms tot genezing en ontspanning. Te dien einde, de beste boeken met in de badkuip, zelfs de Laptop op de vloer van de badkamer. In plaats daarvan gewoon Niets doen. Een paar druppels sandelhout en kamille-olie laat uw lichaam en geest tot rust komen. Lavendel olie is bijzonder goed, want het vermindert ook de productie van het stresshormoon Cortisol.

  • Beter Slapen:

Na een lang bad in de avond, niet alleen onze geest is ontspannen. Ook het in Slaap vallen om te slagen in de avond veel beter. Tijdens het baden, onze lichaamstemperatuur stijgt. Na het Drogen van ons wordt al snel koud, het lichaam gaat in de slaapstand en al snel worden we slaperig.

  • Minder Pijn:

Het is bekend dat de warme temperaturen hebben een krampstillend. Tijdens de periode, maar de krampen ook de maag en de spieren in een warm bad wonderen verrichten. Een paar lepels van Epsom zout in het badwater om de ontsteking te bestrijden en spierpijn.

Hamburg-harburg, 22. Augustus

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie