De makkelijkste drug in de wereld: Warm water

Heißes Wasser wird in eine Kanne gegossen.
Het warme water heeft vele therapeutische effecten.Zelfs als het smaakt eerst vreemd om te drink warme water een effectief medicijn tegen vele ziekten.

Bruisend, ijskoud of op smaak gebracht. Dus we water drinken het meest. Veel Aziaten zouden beven bij de gedachte. In landen zoals China, Japan, of India kunt u niet krijgen alleen koolzuurhoudend water, niets te drinken koud water, het wordt zelfs beschouwd als schadelijk voor het hele lichaam. Plaats, veel Aziaten drink je water, bij voorkeur warm of heet is. Het smaakt net als u, alleen beter, maar ook talrijke voordelen voor de gezondheid. De praktijk Vita heeft genomen van het Aziatische type water drinken voor u onder de loep.

Meer energie door het koken?

Toegegeven, in het begin is het een beetje wennen, om zijn dorst lessen met warm water. Maar dat is alleen omdat het niet bekend is. Na een paar kopjes krijg je gewend.

In de Indiase wetenschap van gezondheid, Ayurveda, het Drinken van warm of heet water heeft een speciale betekenis. Door kook het water voor de verrijking van het water met energie en als je het drinkt, het lichaam. Bovendien, de slakken materialen worden door heet water is gewassen beter uit het lichaam. Volgens de Ayurvedische regels, het is belangrijk om de afvoer van het water eerst gedurende vijf tot tien minuten aan de kook. Als je niet kunt instellen in uw waterkoker, een pan of in een waterkoker. Afvoer van het water, dan wordt de temperatuur is cool, je kunt drinken.

Detox effect als gevolg van warm water?

Ook in het buurland van China, het Drinken van warm water wordt beschouwd als gunstig. Bent u bekend met de Traditionele Chinese geneeskunde (TCM), warm water is ontgiftend. TCM-docent is het effect te vergelijken met de was: ten Eerste, vanwege de hoge temperatuur van de verontreinigende stoffen vervoerd kunnen worden opgelost.

In feite is het aan de kook de wetenschappelijk bewezen voordelen van het water alvorens het te Drinken. Door de hoge temperaturen van stoffen (zoals kalk) te kristalliseren, of kunnen worden opgelost (chloor). Laat het water een paar minuten koken, verdampen. Ook kiemen (bijv. Legionella bacteriën) kunnen worden gedood door het koken. Het verschil met onbehandeld water uit de kraan komt, kunt u om te proeven of het water al is afgekoeld. Het water is nu chemisch – dunne vloeistof en moet worden vervoerd gemakkelijker, zogenaamde slakken.

Een betere spijsvertering en calorieverbranding

Ook de spijsvertering gestimuleerd kunnen worden door warm water. Het opgenomen voedsel wordt gemakkelijk verteerd, en dit gebeurt sneller de spijsverteringsorganen. In het geval van constipatie warm water heeft een overvloei-effect.

Nieuwe studies tonen aan dat met warm water kan ook helpen bij het afvallen. Door de warme drank, het lichaam verhoogt de temperatuur tot een minimum, de slagaders en aderen zich verwijden. De aldus verbeterde doorbloeding naar de spieren en de resterende weefsel zal worden ontbonden voor een betere doorbloeding en vet-deposito ‘ s gemakkelijker. Ook het metabolisme wordt versneld door de temperatuur hoger wordt, zal ook worden verbrand in een toestand van rust calorieën.

Warm water werkt als pijnstiller: In het geval van buikpijn en krampen in de onderbuik, veel van de Getroffen plaats, zoals een warme kruik op de buik. In dit geval, de spasmen kunnen van invloed zijn op slijmoplossend warm water nog beter van binnenuit, door te drinken. Ook aan het begin van een koud warm water wonderen. Het los verstopt slijm in de sinussen en helpt bij het verwijderen van de luchtwegen.

Stoom Gezicht door de manier

Uw huid wordt geprofiteerd van het warme water – ten minste indirect: Net zo als in de Winter de lucht droogt uit door de verwarming, water damp is uitstekend te bevochtigen ze weer. Drink je je warme water, zodat het beste uit een grote Beker, zodat uw gezicht kan absorberen wanneer u te Drinken van de stoom.

Hamburg-harburg, 17. Oktober

Geef een reactie