De leugen van de steen onthuld: tijd-dieet

Paleo-Diät mit viel Fleisch
Het stenen tijdperk dieet is geassocieerd met een hoge consumptie van vlees. De onderzoekers vonden nu: koolhydraten zijn de belangrijkste voedsel van onze voorouders om te eten wat er in de voorkant van 10 000 jaar naar het stenen tijdperk grot – zo eenvoudig steen werkt tijd-dieet. Onzin, zeggen de onderzoekers. Volgens een recente studie, de Low-Carb Interpretatie van het stenen tijdperk is de menu ‘ s volledig verkeerd!

Paleo wordt ook wel aangeduid als het stenen tijdperk dieet, want het is naar verluidt gebaseerd op het oorspronkelijke dieet van de jager en verzamelaars. De basis van eten, net zoals onze voorouders ongeveer 2,5 miljoen jaar te vormen. De belangrijkste onderdelen van het stenen tijdperk dieet vorm van groente, fruit, noten, zaden, vlees, vis, eieren en gezonde vetten. Weggelaten verwerkt voedsel, het was pas na de introductie van de Landbouw en veeteelt. Dit omvat graanproducten, peulvruchten, zuivelproducten, suiker, hoog verwerkte plantaardige oliën en kunstmatige toevoegingen.

Controversiële theorie-het stenen tijdperk dieet

Maar hebben gevoed onze voorouders echt zo? Volgens een nieuwe studie die onlangs werd gepubliceerd in The Quarterly Review of Biology, is de presentatie van het eten is verkeerd. De wetenschappers ontdekten dat onze voorouders aten koolhydraten zo vaak als wij dat doen.

Op basis van archeologische, genetische en fysiologische Bewijs, zo concludeerden de onderzoekers dat plantaardige koolhydraten (bijv., aardappelen, rijst, peulvruchten), en vlees is een belangrijke voedselbronnen waren in het stenen tijdperk. De analyses tonen aan dat de grot de mensen aten het liefst knollen en andere zetmeelrijke groenten. De wortel groente die veel mensen voorkomen in de context van de moderne stenen tijdperk dieet, gespeeld in het stenen tijdperk een belangrijke rol. Omdat deze planten groeiden onder de grond, ze waren waarschijnlijk een belangrijke bron van voedsel voor onze voorouders, waren ze in staat om te graven.

De behoeften aan nutriënten en evolutionair bewijs ondersteuning van de veronderstelling dat de grot de mensen aten alleen vlees. Op dit moment al gebruikt voor de ontwikkeling van de hersenen, de hersenen nodig, daarom veel energie. Deze kreeg het op de koolhydraten.

Stenen tijdperk dieet: zwart wortels!

De conclusie van de wetenschappers voor alle supporters van het stenen tijdperk dieet Valt u vaak meer zwarte wortels.

Hamburg-harburg, 17. Augustus

Geef een reactie