De juiste omeprazole dosering

Die lijdt meer onder de maag, het langer dan een dag lang stopt, moet u met geneesmiddelen. Experts raden in deze gevallen, de zogenaamde proton pomp remmer, zoals omeprazol.

Over-the-counter-preparaten moeten alleen worden genomen een keer per dag. Gebruik van deze drugs, de maag maakt het minder zuur. Belangrijk: de duur van de klachten zijn de verantwoordelijkheid van de arts.

Omeprazole als een Voorstadium

De werkzame stof omeprazole wordt ook beschouwd als een zogenaamde Voorstadium. Dit betekent dat de werkzame stof omgezet tot de actieve site in zijn actieve Vorm. Dit kan ervoor zorgen dat het medicijn ook werkt op precies dit punt, en geen naburige cellen beïnvloed.

Dosering vorm van omeprazol

Het werkzame bestanddeel is omeprazol als een tablet, capsule, of als een infusie-oplossing. Zowel de tablet als de capsules zijn enteric coated dosering vormen, die vrijkomen in de dunne darm, hun effect, en vervolgens via de bloedbaan opgenomen worden, en uiteindelijk in de maag uitoefenen van hun effect.

Magenschleimhaut

Door je maagzuur resitenten Farmaceutische medicijnen met de werkzame stof omeprazole in de dunne darm en uiteindelijk via de bloedbaan naar de pariëtale cellen van het maagslijmvlies

Voor de best mogelijke absorptie van omeprazol, is het aanbevolen dat de tablet of capsule ongeveer 30 minuten voor het Ontbijt op een lege maag.

Dosering bij volwassenen

In het normale geval, voor volwassenen, neem voor de behandeling één keer per dag, ongeveer 20 mg van het werkzame bestanddeel. Dit bedrag is ook de maximale aanbevolen maximale dagelijkse dosis.

Omdat de voorbereidingen mag niet worden ingenomen met dit geneesmiddel voor langer dan 14 dagen in een rij, zijn ontworpen om de meest over-the-counter-varianten met een afmeting van 14 tabletten is ook op dit intake periode.

Het is niet ongewoon dat de doses kunnen worden gebruikt van 40-60 mg van het werkzame bestanddeel op de dagelijkse behandeling. In deze gevallen, het geneesmiddel moet worden voorgeschreven, maar de dokter, omdat het werkzame bestanddeel is van een hoeveelheid van meer dan 20 mg per tablet een recept nodig.

De klachten niet verbeteren na twee weken van zelf-medicatie moet u een arts raadplegen.

Dosering bij kinderen

Bij kinderen ouder dan één jaar en op meer dan tien kilo wegen, is omeprazol gebruikt voor de behandeling van een ernstige ontsteking van de slokdarm als gevolg van terugvloeiing van maagzuur (reflux oesofagitis).

Voor kinderen onder de één jaar van de werkzame stof is niet geschikt en mag niet worden voorgeschreven.

De dosis wordt bepaald door de behandelende arts en is afhankelijk van het gewicht van het kind.

Dosering bij Zwangere vrouwen

Er heersen twee meningen over het onderwerp van omeprazol tijdens de zwangerschap. De vertegenwoordigers van de groep heel duidelijk zeggen dat dient te worden vermeden tijdens de gehele zwangerschap, de inname van omeprazol. De andere groep is gebaseerd op de studie locatie. Omdat het zo ver, studies hebben aangetoond dat de inname van de werkzame stof omeprazole in de Ochtend en in de late zwangerschap, zo kort voor de geboorte, geen afwijkingen, vroeggeboorte of spontane abortus.

Als een zwangere vrouw te nemen die kiezen voor de omeprazole, dan moet u dit alleen doen op medisch advies, en voor de behandeling van een ernstige ziekte

Mütter sollten während der Stillzeit besser auf die Einnahme des Wirkstoffs Omeprazol verzichten

Moeders moet vermijden tijdens het geven van borstvoeding beter op de inname van de werkzame stof omeprazole

Als voor het geven van borstvoeding met weinig tot geen bruikbare gegevens beschikbaar zijn, dient te worden gegeven in de gave van omeprazole ook hier, alleen in het geval van een unieke ziekte en deskundig medisch advies inwinnen.

Wat is het effect van omeprazol?

Het werkzame bestanddeel omeprazol behoort tot de groep van de zogenaamde protonpompremmers. Hij is mondeling, hetzij in de Vorm van tabletten of capsules, genomen door zijn maagsap-resistente Farmaceutische formulering in de dunne darm. Van daar, de werkzame stof gaat via de bloedbaan naar de huid, de zogenaamde pariëtale cellen van het maagslijmvlies. Op dit punt, de werkzame stof voldoet aan de werkelijke bedoeling, omdat de pariëtale cellen van de maag zuur productie. Omeprazole nu zorgt ervoor dat een bepaald enzym, dat is bedoeld als een proton pomp is geblokkeerd. Het resultaat is dat de zuurproductie in de maag is onomkeerbaar geremd. Hoe sterk is de zuur productie wordt geremd, de toegediende dosis omeprazol.

Geef een reactie