De juiste dosis loperamide

Commotie in de buik – dit is normaal, toch? Is een betwistbaar punt. Zelfs als het maar een beetje is niet waar – met voeding, door een ziekteverwekker, de spijsvertering uit Balans.

Is dit normaal? Ja – als gevolg van de ingewikkelde verzorging van het lichaam en het systeem is zeer gevoelig. Dat moet het wel zijn. Want als je eten en Drinken kan in het lichaam die kunnen je ziek maken. En het moet snel.

Speciale nerveus waakzaamheid, onze buik hersenen. En dat kan worden geïrriteerd, waardoor, zoals verstopping of diarree. Dit is ook niet normaal, zo lang als de klachten meer dan een bepaalde kracht en duur. Als de diarree meer, actieve ingrediënten, zoals loperamide om te stoppen met de diarree.

Dosering vorm van loperamide

De werkzame stof loperamide is verkrijgbaar als tablet, capsule, bruistablet of als een smeltende tegels beschikbaar. De capsules of tabletten met loperamide ingenomen worden met wat vloeistof, de bruistablet is gewoon opgelost in water. Het smelten kan worden tegels gemakkelijk op te lossen in de mond. Ze zijn bijzonder geschikt voor het reizen, als je geen water bij de Hand.

Zu Beginn der Durchfall-Behandlung werden bei der ersten Dosierung meist zwei Tabletten oder Kapseln mit dem Wirkstoff Loperamid eingenommen

Aan het begin van de diarree-behandeling genomen op de eerste dosering is gewoonlijk twee tabletten of capsules van de werkzame stof loperamide

Dosering bij volwassenen

De maximale dagelijkse dosis voor volwassenen is 12 mg. Aan het begin van de behandeling is vier mg, dat is gelijk aan twee tabletten of capsules. Na elke volgende ongevormde ontlasting gevolg is ingenomen tablet of capsule (twee mg), maar niet meer dan zes tabletten of capsules per dag.

De werkzame stof loperamide mag niet worden genomen voor meer dan twee dagen op een rij. De Betrokken persoon moet lijden na deze tijd, nog steeds onder de diarree dient te worden gestaakt het geneesmiddel en raadpleeg een arts.

Dosering bij kinderen

Kinderen onder de twee jaar mogen niet worden de werkzame stof loperamide behandeld.

Vanaf de leeftijd van twee jaar, de arts voorgeschreven na een baten-risico beoordeling van de werkzame stof en bepaalt de juiste dosering en de toedieningsvorm van het kind. Ouders moeten is het doseren van hun kinderen zonder voorschrift van een arts van de werkzame stof te worden toegediend in de vorm van capsules of tabletten opgenomen hoeveelheid van het werkzame Bestanddeel, voor kinderen vooral.

Kinderen ouder dan twaalf jaar mag nemen per portie een maximum van twee mg. De maximale dagelijkse dosis mag niet hoger zijn dan het bedrag van acht mg, het equivalent van vier tabletten of capsules.

Dosering bij Zwangere vrouwen

Voordat u een geneesmiddel inneemt tijdens de zwangerschap altijd de behandelend arts dient te worden geraadpleegd. Dit adviseert een risico-batenanalyse, hetzij aan de inname van het geneesmiddel, of hij adviseert op tegen.

Der Wirkstoff Loperamid verlangsamt die Darmbewegung. Dadurch kann der Verdauungsbrei eindicken und der Durchfall stoppt

De werkzame stof loperamide vertraagt de stoelgang. Als een resultaat van de Vergisting drijfmest kan worden dikker en de diarree stopt

Omdat er nog niet genoeg studies en getuigenissen over hoe loperamide invloed op het ongeboren kind, moet het niet innemen van het geneesmiddel tijdens de zwangerschap.

Vanwege de kleine hoeveelheden van de werkzame stof kan overgaan in de moedermelk, mag niet worden toegepast op de actieve farmaceutische ingrediënten in de lactatie.

Wat is het effect van loperamide?

Loperamide behoort tot het effect van de groep van de opiaten. In tegenstelling tot andere medicatie van deze groep, ontvouwt zich loperamide zijn effect op het Centrale zenuwstelsel, maar in de darm. Om deze reden, loperamide wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van acute of chronische diarree.

Loperamide remt de intestinale motiliteit en niet het bestrijden van de oorzaak van de diarree. De werkzame stof kan functioneren als een diarree stop, omdat het zich hecht aan de zogenaamde opiaat-receptoren in de darm en daardoor de stoelgang vertraagd. De dikke darm is nu weinig meer die kunnen worden genomen in meer water van de spijsvertering. Het resultaat: de spijsvertering pap dikker en stopt diarree.

Geef een reactie