De juiste dosering hyaluronzuur

Als de huid ziet er smoezelig en moe, het moet een boost van energie! Deze crèmes zijn optimaal, de rimpels glad te strijken voor een jeugdige gloed. De ingrediënten zoals hyaluronzuur.

Ze maken de huid steviger en stimuleren de celvernieuwing, wat resulteert in een mum van tijd voor een frissere look.

Hyaluronzuur in de medische sector

Vooral in de cosmetica-en beauty-gedeelte van de werkzame stof hyaluronzuur wordt op grote schaal gebruikt. Het wordt gebruikt om kleine rimpels glad en voorzien de huid van vocht van binnen.

Maar ook in de medische sector, hyaluronzuur wordt steeds populairder. Als een nieuwe gezamenlijke smeermiddel of als kunstmatige tranen voor droge ogen.

Augentropfen mit Hyaluronsäure können mehrmals täglich verwendet werden

Oogdruppels met hyaluronzuur kan meerdere malen per dag en gebruikt voor de levering van zeer droge ogen voldoende vocht

Dosering vormen van hyaluronzuur

  • Het werkzame bestanddeel van hyaluronzuur, zijn er de volgende dosering vormen
  • Nek/ Zuigtabletten
  • Capsules
  • Crème / Lotion
  • Injecties

Hoe is hyaluronzuur gedoseerd op een knie artrose?

Een knie-artrose is een van de meest voorkomende orthopedische aandoeningen. De redenen: genetische aanleg, stress, oude letsels. Voor de pijn van een ontsteking kan helpen bij het verlichten van tabletten en injecties met hyaluronzuur.

Veel van de patiënten met behulp van de zogenaamde kunstmatige synoviale vloeistof, de symptomen kunnen worden verlicht aanzienlijk – en dit is cruciaal. Het hyaluronzuur is een direct ingespoten in het gewricht verbetert de smerende vermogen. Dus, het kraakbeen is opgelucht, en de slijtage kan worden vertraagd. De injecties worden herhaald tot vijf keer met tussenpozen van een week. Wat moet echter worden opgemerkt, is dat met deze methode, het kraakbeen kan niet worden hersteld. Bovendien breekt het lichaam de kunstmatige synoviale vloeistof, zodat de therapie moet worden herhaald na ongeveer zes tot 12 maanden.

Prof. Dr. Hartmut Göbel

Deskundige, Prof. Dr. Göbel: Zelfs tijdens de zwangerschap mogen worden gebruikt om producten met hyaluronzuur voor extern gebruik.

Belangrijk om te weten: hyaluronzuur wordt geïnjecteerd, het kan niet van de patiënt zelf doseren. Deze spuiten moet altijd gedaan worden door een arts toegediend.

Hyaluronzuur als een kunstmatige tranen

Vooral in het koude Seizoen, veel mensen hebben last van rode en branderige ogen. De reden hiervoor is dat de Droge lucht van de Centrale verwarming kan irriteren de ogen. Lange scherm werken of ontwerpen kan de oorzaak zijn. Experts raden zogenaamde kunstmatige tranen, aanpakken van de onevenwichtigheden in de waterige laag van de traanfilm. Beste druppels met hyaluronzuur. Deze stof is een natuurlijke component van de traanfilm en helpen met het stabiliseren van de bevochtiging van het oog voorzichtig. Dit zal worden uitgestort als dat nodig is, meerdere keren per dag in het oog.

Hyaluronzuur kan ook worden gebruikt door Zwangere gebruikt

Tijdens de zwangerschap producten, het hyaluronzuur opgenomen blijven gebruikt worden voor de externe toepassing.

Tot nu toe zijn er geen studies of tijdens de zwangerschap hyaluronzuur in het gewricht ingespoten. Deze vorm van behandeling, de Zwangere vrouw moet samen beslissen met uw dokter.

Ook tijdens het geven van borstvoeding, hyaluronzuur kan worden voor extern gebruik. Als het een body lotion, die de Borsten maar.

Hyaluronzuur bij kinderen

Ook kinderen mogen om hyaluronzuur te gebruiken voor uitwendig gebruik (bijvoorbeeld als een Lotion) en als oogdruppels. Tot nu toe zijn er geen studies die onderzocht hebben een injectie van hyaluronzuur in de gewrichten voor personen onder de 18 jaar. Hier, de behandelend arts dient te beslissen over de juiste methode van therapie.

Geef een reactie