De jeugd seksualiteit in 2015: Tieners Seks hebben vandaag

Zwei Jugendliche kuscheln in einem Feld
Jonge mensen voorkomen die vandaag, meer dan een paar jaar geleden, toont een huidige StudieSie seksueel actief is, en het voorkomen van goed getuigenis, de Federal centre for health education (BZgA) geeft de duitse adolescenten en jonge volwassenen.

In tegenstelling tot de populaire opinie, Jongeren van vandaag zijn niet eerder geslachtsgemeenschap dan nog maar een paar jaar geleden – en in termen van preventie, u zich nog meer verantwoordelijk dan de vorige jaren. Dit zal u tonen de huidige resultaten van de nieuwe studie jongeren seksualiteit in 2015, de Federal centre for health education (BZgA).

Voor de eerste keer, de 18 – tot 25-Jaar-oude geïnterviewd

De onderzoekers ondervroegen ongeveer 3.500 jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 17 jaar en hun ouders en 2,250 jonge volwassenen in de leeftijd van 18 tot 25 jaar onderwijs in de school en het ouderlijk huis, de eerste seksuele ervaringen, anticonceptie kennis en anticonceptie gedrag.

Tijdens de seksuele activiteit bij de 14-jarigen totaal, met een gemiddelde van zes procent, is nog steeds de uitzondering is op de leeftijd van 17 jaar, meer dan de helft van de ervaring met Seks. Op de leeftijd van 19 jaar, 90 procent van de jonge vrouwen van duitse oorsprong hebben ervaren van de eerste Keer. Jonge vrouwen met buitenlandse wortels zijn geworden op de leeftijd van 21 jaar naar een goede twee-derde van de seksueel actieve (70 procent). Voor jonge mensen is dat slechts twee of drie jaar later.

Veronderstellingen, volgens welke de meer en meer jonge mensen zijn steeds meer seksueel actief, bevestigd, benadrukt Dr. Heidrun Thaiss, Directeur van de BZgA. Het is positief om te zien dat een solide partnerschap van jonge mensen is de ‘eerste Keer’ is belangrijk. Het Ontbreken van het Recht is onafhankelijk van geslacht en land van herkomst de belangrijkste reden voor terughoudendheid. Voor meisjes en jonge vrouwen uit migranten-gezinnen morele overwegingen spelen een belangrijke rol. Bijvoorbeeld, 28 procent zegt het onderwerp is voor het huwelijk, ik kan het niet vinden als reden voor de seksuele zelfbeheersing. In het geval van meisjes en jonge vrouwen van duitse afkomst, dit is het geval in de vier procent.

Voor meisjes en jonge vrouwen met een geschiedenis van Migratie, een ander motief is tot de volwassenheid van belang: de angst dat de ouders het weten (20 procent). Dit Argument delen van meisjes en jonge vrouwen uit de duitse ouderlijk huis op een jongere leeftijd, met toenemende leeftijd, is van minder belang.

Preventie bewustzijn aanzienlijk is verbeterd

De preventie gedrag van 14 – tot 17-jarige is volgens de studie zeer zorgvuldig. Meer dan 90 procent van de seksueel actieve jonge mensen om te praten met uw Partner over anticonceptie. Hoe de Preventie verbeterd, de lange-termijn vergelijking voor duitse jongeren: in 1980, 29 procent van de jongens en 20 procent van de meisjes ontmoet geen preventieve maatregelen op de eerste Keer, vandaag de dag zijn er maar zes of acht procent.

Voor jonge mensen met een migratie-achtergrond, een trend vergelijking voor de afgelopen tien jaar is mogelijk. In het geval van jongens met een buitenlandse achtergrond het aantal Niet-afstotend was in eerste geslachtsgemeenschap, tegenover 34 procent in 2005 tot tien procent per jaar, in het geval van het meisje van 19 procent naar twee procent. Het is een zeer positieve ontwikkeling dat jongeren het gedrag op de eerste seksuele contacten vooral op Bescherming, stelt Dr. Thaiss. Het condoom is bij adolescenten en jonge volwassenen in het eerste seksuele contact met een aanzienlijke afstand van de anticonceptie nummer één. 73 procent van de 14 – tot 25-jarige te geven.

Onderwijs door ouders en leerkrachten

De ouders spelen in de seksuele opvoeding een belangrijke rol. Ouders vragen om hun kinderen zijn belangrijke personen van vertrouwen en van een Adviserende instantie in Preventie, zegt Dr. Thaiss. Volgens de enquête, 63 procent van de meisjes en 51 procent van de jongeren van duitse herkomst met hun ouders over anticonceptie, maar slechts 41 procent van de meisjes en 36 procent van de jongens uit gezinnen met een migratie-achtergrond spreken.

De school heeft een belangrijke taak: gemiddeld 93 procent van de jongeren, om het onderwerp van seksualiteit in de klas worden besproken. Op de vraag van de meest belangrijke referentie persoon in de loop van hun opleiding worden gevraagd te bellen jonge docenten in de eerste plaats. Leerkrachten zijn daarom vooral voor jonge mensen met een migratie-achtergrond, een belangrijke referentie personen, omdat vaak de ouders missen het punt van contact.

Een AMERIKAANSE studie heeft onlangs aangetoond dat gesprekken met ouders over seksualiteit bevorderen van het verantwoordelijk gebruik van en de omgang van jongeren met Seks en anticonceptie. Hier is hoe het gesprek met de jongeren werken over Seks op de beste.

Hamburg-harburg, 13. In November

Geef een reactie