De Hygiëne schandaal in het ziekenhuis gemaakt atleten aan de zwaar gehandicapten

Eine unbehandelte Wundinfektion kann eine Sportlerkarriere beenden
Als een van de artsen stuntelen eindigde de sportieve carrière: Een te laat behandelde wond infectie kan leiden tot verstijving van de ledematen – in het uiterste geval, Amputatie notwendigAls Peter Schmidt kreeg van een infectie in het geopereerde elleboog, de Artsen met de behandeling, maanden tijd. Dit kost hem bijna zijn leven.

Half naakt mannen lichaam in de felle spot licht, glanzend spieren, hard als staal en tot het Uiterste gespannen. En op de top van de overwinning: Peter Schmidt – podium, een man met een lichaam als gebeeldhouwd in marmer. Jong, vitaal en vol levenskracht.

Niet in staat om te werken na het schandaal Hygiëne

Dezelfde man die twee jaar later: Zwak in de linker Arm naar beneden hangt, zijn linker schouder is stijf, de Hand die hij niet kan verplaatsen, twee vingers verlamd zijn. Dag en nacht met ondraaglijke pijn plagen hem. Zelfs de sterkste medicatie zal hem geen verlichting. Je kunt de draai het hoe je wilt, zegt de opgeleide elektricien is triest, die een handicap met 35 jaar (Vervroegde) pensionering, en 50 procent is hard, ik ben een verlamde.

Peter Schmidt had een droom om op een dag de duitse Kampioenen, misschien zelfs om carrière te maken als Arnold Schwarzenegger. Hij was alleen in zijn appartement, installeren van gordijnen, gleed hij van de ladder en op de linker elleboog viel. Want hij had een zeer ernstige pijn, de Arm niet meer kon bewegen, hij had een vriend in het ziekenhuis. Daar vonden ze een gescheurd ligament. De doorsneden ligamenten zijn aan elkaar genaaid, met de Arm in het gips.

Laat de behandeling van de wond infectie

Er was een wond infectie, zegt Peter Schmidt. Mijn Arm zwol op, onder de pleister zo sterk, dat kon ik niet uitstaan, ten slotte, in de pijn.

De Artsen gewassen de nu-etterende wond, en die aan uw patiënt een breed-spectrum antibioticum. In plaats daarvan, zegt de tübingen-advocaat Dr. Bernhard Giese, Directeur van het Instituut voor medische beoordeling van de schade, ze zou hebben gehad, om onmiddellijk een ziekteverwekker bepaling tot bestrijding van de wond infectie.

Staphslokokken Infectie

Dit gebeurde alleen een maar liefst drie maanden later. Zij merkte op, dat was besmet zijn linker elleboog met stafylokokken van het type aureus. Dit is een van de meest gevaarlijke soorten bacteriën, lijkt vooral in ziekenhuizen met een slechte Hygiëne.

De gevolgen voor Peter Schmidt: een Totaal van negen maanden had hij in quarantaine afgeschermd, 27 operaties doorstaan. Eindelijk, u heeft me met het Alternatief, zegt hij, de Arm geamputeerd, of te verharden. Ik koos voor de tweede optie.

Dus, zijn carrière en zijn toekomst in de sport is verzegeld. Omdat zijn maandelijks pensioen is niet genoeg, hij eiste schadevergoeding voor Pijn en lijden. Echter, de kliniek niet wil betalen. Wond infectie, hem op de hoogte van hun verzekering, een van de onvermijdelijke chirurgische risico ‘s…

Geef een reactie