De huid vervellen na een zonnebrand? Niet met deze tips

Haut pellt sich
Na een zonnebrand, kunnen peeling van de huid. Hoe om dit te voorkomen, kunnen wij zeggen in onze fotogalerij we eigenlijk weten van de regels van de zon baden: breng de Lotion aan met een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor die overeenkomt met de eigen huidtype. De brandende middagzon en de voorkeur voor een schaduwrijke plek om te bezoeken, want zelfs in de schaduw is het bruin.

Maar toen gebeurde het weer: een Keer in de zon te lang uitgesteld, en we hebben een zonnebrand. En als dit nog niet pijnlijk en vervelend genoeg is, begint schil de huid, zelfs na een paar dagen.

Waarom schil?

In het geval van een zonnebrand zijn in de eerste graad brandwonden, in zeer ernstige gevallen, zelfs de tweede graad brandwonden. In dit geval medische behandeling is absoluut noodzakelijk.

De zonnebrand is al een paar dagen en de roodheid is bijna verdwenen, begint schil de huid vaak. De reden hiervoor is dat De bovenste huid is zo verbrand dat de onderliggende huid cellen te duwen uit de top, om te kunnen regenereren. Dit is de manier waarop onze huid om zichzelf te ontdoen van de beschadigde cellen.

U kan WRIJF de losse huid?

De huid begint te schillen, kunt u pellen het af, meestal in grote brokken. De huid van stukken die zijn gemakkelijk te schillen, kunt u het verwijderen. Optreden wanneer u het Verwijdert, maar de pijn en de huid is niet gemakkelijk om af te trekken, moet je het niet meer, anders loopt u het risico van verwondingen aan de huid.

Wat u kunt doen voor uw huid om te beginnen met zonnebrand in de eerste plaats om de peel, leer je in onze foto-galerij – klik nu!

In het Algemeen: Een ernstige of uitgebreide zonnebrand moet een arts raadplegen en, indien nodig, te behandelen. Een belangrijke rol van anti-inflammatoire middelen spelen de zogenaamde anti-inflammatoire Geneesmiddelen, zoals Ibuprophen of Diclofenac.

Geef een reactie