De hersenen van de bank aardappelen leeftijd sneller

Frau schnappt nach Luft beim Laufen
Het is nooit te laat om te werken met een Fitness-starten – dus de hersenen tegen veroudering een nieuwe studie toont aan dat de shooter is geen reden te meer voor regelmatige lichaamsbeweging: Volgens een nieuwe studie, de hersenen leeftijden sneller wanneer men niet getraind in het midden van het leven.

Dat het brein krimpt in de loop van het leven, is verre van bewezen. Typische risicofactoren die het versnellen van dit proces zijn bijvoorbeeld Roken, Overgewicht en Diabetes. Nu hebben onderzoekers vastgesteld aan de Boston University School of Medicine bleek dat de conditie kan een invloed hebben op de veroudering van de hersenen

Slechte prestaties en Geschiktheid maakt de hersenen leeftijd sneller

In het geval van 1.583 personen met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar werd bepaald voor een cardiologisch onderzoek, de mate van geschiktheid is gebaseerd op de loopband Testen. Daarnaast magnetische resonantie tomografie (MRT) werden uitgevoerd voor de beeldvorming van de hersenen. Op dat moment, geen van de onderwerpen van hart-en vaatziekten. Twintig jaar later werden de Tests herhaald. Op viel: Het volume van de hersenen van de deelnemers van de test, die was opgeleid in het eerste onderzoek, een gemiddelde van, in vergelijking met de goed getrainde individuen is laag. De onderzoekers berekend op basis van de gegevens die de hersenen in de ongetrainde proefpersonen door maximaal twee jaar ouder.

De mensen die zich in de eerste Test, hoge bloeddruk en een hoge hartslag, hadden kleinere hersenen volumes. Zowel hoge bloeddruk en een hoge hartslag worden beschouwd als risicofactoren voor later hart-en vaatziekten. Daarnaast vonden de onderzoekers dat in de periode tussen de twee Tests, het aantal mensen die lijden aan hypertensie, van negen tot en met 28 procent was toegenomen.

Waarom beweging voor patiënten met een verhoogd risico van hart-en vaatziekten is het dus belangrijk

Onze resultaten zijn in het bijzonder belangrijk voor mensen die lijden aan een hart-en vaatziekte of een verhoogd risico op het hebben. De relatie tussen het eigen niveau van fitness is een punt in het midden van het leven en de veroudering van de hersenen is zeer uitgesproken, zegt Nicole Spartano, die de studie leidde. Een nauwkeurige indicatie van hoeveel u dient te trainen in de middeleeuwen, tot de bescherming van de hersenen, is niet in staat om de studie zelf, echter: De moeilijkheid van de tweede loopband test was een beetje te laag. Dus het maximum vermogen van de nu 60-jarige onderwerpen kon niet precies worden bepaald. Echter, de focus van het onderzoek was ook niet op de verbinding tussen fysieke Fitheid en de veroudering van de hersenen, maar op de mogelijke risico ‘ s voor later hart-en vaatziekten.

Niettemin, het onderzoek toont duidelijk aan dat de oefening kan ook het beschermen van onze hersenen. In de middeleeuwen is het niet het Begin, maar ook niet te laat: Eerdere studies hebben al aangetoond dat de conditie van mensen die begonnen met 50 met de reguliere Trainingen, al had verbeterd na zes weken. Voor beginners, snel wandelen, of licht Joggen, alsmede de training van het uithoudingsvermogen zijn, bijvoorbeeld. Voor meer tips over Motivatie kunt u vinden in onze gallery, Zo leer je de Sport houden.

Hamburg-harburg, 13. Februari

Geef een reactie