De hersenen de schuld is van de Late-Night Snacken?

Frau mit nächtlichem Heißhunger
Onderzoekers hebben nu ontdekt: de nachtelijke Invallen van de koelkast staan, een gebrek aan discipline is niet de schuld van veel mensen Wakker in de nacht en plunderen met onbedwingbare trek in uw koelkast. Onderzoekers hebben nu vastgesteld dat de reden achter de rug, en wat blijkt: Het is niet alleen een slechte gewoonte.

Het is in het midden van de nacht, pak je voor de zoveelste keer in de koelkast en nog steeds niet genoeg? Onderzoekers van de Brigham Young University (BYU) hebben nu ontdekt dat nachtelijke eten is veel meer dan een slechte gewoonte of een gebrek van zelfbeheersing. In de context van de studie, die onlangs werd gepubliceerd in de Beeldvorming van de Hersenen en Gedrag’, hebben ook wetenschappers deze bestudeerd door middel van magnetische resonantie imaging (MRI), zoals de hersenen op Food-foto ‘ s reageert op verschillende tijden van de Dag. Het resultaat: De afbeeldingen, in het bijzonder met calorie-bevattend voedsel, geproduceerd tijdens de dag is een hogere hersenactiviteit dan in de avond.

MRI toont, afhankelijk van de tijd van de dag, verschillende neurale reacties

De onderzoekers wilde weten welke invloed de tijd heeft op de neuronale reacties. De proefpersonen zagen 360 beelden in twee afzonderlijke vergaderingen een week uit elkaar – de eerste bijeenkomsten werden gehouden in de ochtend, in de avond uren. De foto ‘ s liet zien van zowel low-calorie voedsel (groenten, fruit, vis, granen) en high-calorie (snoep, gebak, Ijs, fastfood). De wetenschappers waren in staat om aan te tonen dat neurale reacties in het beloningscentrum intensiveren, als de Food foto ‘ s worden getoond van de dag. U vermoedt dat de minder-actieve reward centre betekent dat we moeten eten, meer tevreden zijn. Auteur Travis Martison benadrukt: Het is misschien niet bevredigend om te eten in de avond, zodat je kan meer en meer tevreden zijn.

Zo voorkomt u dat voedsel onbedwingbare trek in de avond

Als u een van de mensen die rip off the munchies in de nacht, we hebben hier tips voor u om te weerstaan aan de aanvallen:

  • Als je ‘ s nachts Wakker honger, het helpt om te drinken eerst en vooral, een grote beker van kruiden of fruit bij de thee in de avond voor een pot koken op het nachtkastje. Soms, de slik beweging en het gevoel te hebben iets in de maag te stillen van de honger impuls is voldoende.
  • Mensen die regelmatig sporten, vermindert Stress en slapen beter. Hoe dieper je slaapt, hoe minder waarschijnlijk het is om van de honger impuls is gewekt.
  • Verlangens kunnen duiden op een tekort aan magnesium. Neem u uit eten Magnesium en zien wat de impact van de te nemen heeft op uw verlangens.
     

Hamburg-harburg, 7. Mei

Geef een reactie