De helende kracht van de koude

Ein Mann hüpft barfuß über Eisschollen
Een aangename bijwerking van het min graden: Volgens studies, onze hersenen de gelukshormonen Serotonine en dopamine, die steeds meer toegepast ausRichtig, heeft geweldige medische effecten. Nu onderzoekers hebben een methode ontwikkeld tegen de phantom pain. Terwijl de kou helpt ook.

Je zou het met een pijn pil: ijzingwekkende kou. Aangezien gebruikt, kunt verlichten thermische stimuli acute en chronische klachten.

Wetenschappers hebben nu ontdekt een nieuw toepassingsgebied voor de koude: the phantom pain. Mensen, die een lichaam geamputeerd deel, of in het geval van een ongeval, was gescheiden, vaak ernstige chronische pijn, waar voorheen het vermiste lichaam was daar een onderdeel van. De oorzaken van die pijn nog niet volledig begrepen, zijn er verschillende theorieën gaan er echter van uit dat de resterende zenuwuiteinden in de Stomp van een rol spelen.

Een team van onderzoekers van de Emory School of Medicine in Atlanta getest op de 20 patiënten met een phantom, de zogenaamde Cryoablation in pijn. Voor deze, de wetenschappers introduceerde een kleine sonde onder de huid van de Stomp, en zij waren er op gericht de resterende zenuwen. Deze werden gekoeld voor 25 minuten in de sub-Nul graden. Het doel van de behandeling is dat de routering van signalen via de zenuwuiteinden.

Vóór de behandeling, de proefpersonen werden gevraagd voor het classificeren van hun fantoom pijn op een schaal van één tot tien. De gemiddelde score van 6,4. Als de pijn evaluatie werd uitgevoerd in 45 dagen na de behandeling opnieuw ingedeeld, de onderwerpen van hun pijn, gemiddeld, dan 2.4. De AMERIKAANSE onderzoekers willen voor het testen van hun nieuwe ontwikkeling, nu op naar andere patiënten.

Daarnaast koud zal helpen met tal van andere klachten, en, als het goed wordt gebruikt.

Eine Frau gießt sich kaltes Wasser über die Füße

Koude douches versterken van het immuunsysteem, bevordert de bloedsomloop en verlichten van spataderen

De koude versterkt het immuunsysteem

Koud water kan het immuunsysteem stimuleren aanzienlijk, zodat in ieder geval de conclusie van een studie van de Universiteit van Jena. Hier, Artsen behandeld de romp van de patiënt gedurende tien weken met koeling, drie keer per week met douches, twee keer per week wassen. Het resultaat: In het bloed van de proefpersonen, het aantal afweercellen (lymfocyten) stegen met 13 procent. Ook de vatbaarheid voor infecties van de luchtwegen effectief was in het verminderen.

Bevriezen slaat de hersenen

Neuroloog zet patiënten met een beroerte, onlangs, in een soort van winterslaap. Door de Bevriezing van de hersenen, de zuurstof consumptie zal worden verminderd als gevolg van schade, zoals de dood van de hersenen wordt voorkomen weefsel. De methode: de lichaamstemperatuur van De patiënt wordt afgekoeld van 37 graden naar 34 graden – eerste met vier graden van koude zoutoplossing infusie via een katheter. Aan hem de koude ballonnen, die het regelen van de lichaamstemperatuur hellingen, terwijl de Patiënt bij bewustzijn is. De meeste van de tijd, de temperatuur is gestegen tot 24 uur. In het ideale geval, de symptomen zoals verlamming, dan verdwijnen, en taalstoornissen.

Vet weg met de Vorst

De nieuwste Hollywood-Truc tegen bacon roll: de Cryolipolyse. Deze koude-Behandeling van Sterren als Demi Moore, vet deposito ‘ s op uw buik, heupen of billen gemakkelijk wegfrieren. Dit is hoe het werkt: met Behulp van een applicator, het probleem zone is afgekoeld lokaal op vier graden naar beneden. Dit wordt vaak gezien als vervelend, maar niet pijnlijk. Effect: De vette cellen sterven en worden vervoerd door middel van de stofwisseling. Met de resultaten is te verwachten na vier tot twaalf weken: De patiënten verliezen van vet in het behandelde gebied tot 40 procent. De methode is niet geschikt voor een enorme verlaging van het gewicht. Prijs: per sessie (35-45 minuten) kosten per deel van het lichaam van 200 euro. Meestal twee afspraken nodig. Info: www.kryoform.de.

Koude verlicht reuma

Meer en meer Artsen sturen reuma patiënten in koude kamers. Twee Atria met de eerste, min tien, minus 60 graden, het komt uiteindelijk in de koude kamer van min 110 graden Celsius. Er, het verblijf duurt maximaal drie minuten. Effect: De koude schok dempt ontstekingsprocessen in de gewrichten, stimuleert de stofwisseling en bloedcirculatie. Na 30 seconden patiënt pijn verlichting ervaren, de mobiliteit wordt verbeterd. Na ten minste tien tot 30 applicaties in 90 procent van de patiënten een significante vermindering van de pijn. Landelijk zijn er ongeveer 80 koude kamers. Kosten: ongeveer 30 euro per sessie.

Plooien op het ijs

Frotox in plaats van Botox: Een nieuwe koude spuit gladgestreken voorhoofd en frons lijnen afstand – zonder de zenuw gif! De methode: De arts maakt gebruik van schone naalden met vloeibare stikstof in het voorhoofd gebied. Als een resultaat, de zenuw wordt afgekoeld tot min 70 graden, zijn innerlijke mens (nerveus mark) tijdelijk vernietigd. Het resultaat: De spieren van gezichtsuitdrukking zijn rust. Het Verstevigende effect is onmiddellijk in en duurt tot de zenuw heeft vernieuwd – het duurt vier tot zes maanden. Voordeel ten opzichte van Botox: Het einde is niet van invloed op masker-achtige. Kosten: rond de 400 euro. Belangrijk: niet Geschikt voor rimpels die zijn ook in de ontspannen toestand zichtbaar is.

Cryotherapie tegen eczeem

Ijzige temperaturen kunnen worden bereikt, ook in het geval van psoriasis en eczeem verbazingwekkende effecten. De patiënten blijven schaars geklede maximaal drie minuten in een koude kamer, indien mogelijk, twee keer per dag. De jeuk bij eczeem is de verbetering al na een paar expedities in de kou en vaak verdwijnt volledig. Na ongeveer 20 koeltechnische toepassingen zijn ook de ontstekingsreactie van de huid terug te gaan naar de veranderingen, de patiënten moeten minder cortison-medicijnen. Sommige van de fondsen bijdragen aan de kosten van ongeveer 30 euro per verblijf. Meer info op: www.roteskreuzkrankenhaus.de.

Hamburg-harburg, 8

Geef een reactie