De Hartspier Ontsteking (Myocarditis)

Een ontsteking van de hartspier is een inflammatoire aandoening van de hartspier en ook de omliggende hartzakje kan worden beïnvloed. U kunt een plotselinge, zowel acute als een hardnekkige, chronische cursus. De diagnose van Myocarditis is soms moeilijk, omdat de symptomen zeer aspecifieke. Met de juiste en tijdige behandeling, ontsteking van de hartspier geneest meestal zonder gevolgen.

Wat is een ontsteking van de hartspier?

In het geval van een ontsteking van de hartspier (myocarditis) is een ontsteking van de hartspier, in aanvulling op de werkelijke spiercellen van de coronaire bloedvaten kunnen worden aangetast. Vaak is het op de hartspier, de strakke hartzakje (pericard) ontstoken. Een ontsteking van de hartspier, ongeacht de leeftijd, te voldoen aan elke persoon van de jonge, sportieve en actieve mensen, oude mensen die zorg nodig hebben.

Een hart spier ontsteking kan verschillende oorzaken hebben. In ongeveer 50 procent van de gevallen, virussen zijn de triggers, bijvoorbeeld, Coxsackie B, Herpes of Influenza virussen, evenals diverse andere Virus types. De meeste van de ontsteking van de hartspier wordt voorafgegaan door een Algemene infectie door de oorzakelijke pathogeen, zoals een verkoudheid, een griep, of een virus-gerelateerde diarree ziekte. De ontsteking van de hartspier kan een tijdje duren, afhankelijk van de oorzaak en de omvang van de ontsteking en gezondheid in het Algemeen aandoening, acuut of chronisch verloop. De acute Vorm manifesteert zich gazon door symptomen zoals kortademigheid, bleekheid en hart, als gevolg van de tijdelijke verzwakking van de hartspier en de daarbij behorende verminderde capaciteit. In het geval van een chronische ontsteking van de hartspier niet-specifieke symptomen zoals vermoeidheid, vermindering van de prestaties met een lichte vermoeidheid, gebrek aan eetlust of gewichtsverlies.

Wenn der Herzmuskel entzündet ist, sprechen Ärzte von einer Myokarditis

Wanneer het hart spieren ontstoken is, spreken Artsen van een myocarditis

In de chronische Vorm van de omliggende hartzakje wordt ook vaak ontstoken (pericarditis), en vocht verzamelt in het hartzakje. Is de diagnose door de niet-specifieke symptomen en ongemak kan moeilijk zijn. Dat is de reden waarom deskundigen geloven dat een meerderheid van alle ontstekingen van de hartspier blijft onopgemerkt.

In het geval van verdenking op een ontsteking van de hartspier is een gedetailleerde bespreking van de aanwezigheid van symptomen, vorige infecties, mogelijk reeds bestaande aandoeningen en medicijnen zijn van Centraal belang voor de diagnose in de eerste stap. Het is een grondig lichamelijk onderzoek met het aanvullende examen-procedures, zoals het bloed beeld, hart-echo, ECG, en, in voorkomend geval, de verwijdering van het hart weefsel (een biopt). Met tijdige en adequate therapie, is een ontsteking van de hartspier geneest, als een regel, zonder gevolgen. De Allerhoogste genezing principe is dit: opslaan, Opslaan en opnieuw op te slaan! Co-medicatie worden toegediend tegen het tijdelijk en permanent verminderde cardiac output. De ontsteking van de hartspier is gebaseerd op infectie door een pathogeen, dus het is van toepassing op de behandeling van deze in een vroeg stadium en te elimineren.

Een ontsteking van de hartspier kan er niet zeker van zijn voorkomen. Echter, het is aanbevolen om te volgen wat gedragsregels, om het risico te verminderen. Fysieke instandhouding is dus, tijdens en na een infectie (bijvoorbeeld een verkoudheid of een griep) is van groot belang. Op de sport-en andere activiteiten moet worden vermeden in deze periode.

Geef een reactie