De grote knersing der tanden

Beissschiene hilft gegen Zaehneknirschen
In het geval van tanden, een eerste maatregel is de crunch een zogenaamde Hap-bar is gemaakt van plastic, de tandarts kan maken. Dit vermindert de druk die de tanden slijpen en het is een belangrijke bescherming aan de ZahnerhaltNur één van de tien Beïnvloed weten dat hij crunches in de nacht met de tanden. Wat klinkt als een onbeduidend Tick, kunnen leiden tot ernstige problemen. Bruxisme, zoals tandenknarsen is, in het jargon, kunt tand schade stof en kaak. Meestal is het de Partner van de geeft. Een tandarts kan u helpen.

Een mond guard aan te passen

Een eerste maatregel is een zogenaamde Hap-bar is gemaakt van plastic, de tandarts voor een te smeden (verzekeringsmaatschappijen betalen). Het is nacht, het opzetten en vermindert de druk voor de tanden te WRIJVEN. In dit opzicht is een belangrijke bescherming aan de tand. De werkelijke oorzaak dat u niet wordt opgelost.

In sommige Universitaire ziekenhuizen of orthodontische praktijken is ook kraken kantooruren nu zoeken. Er is gedegen advies. Omdat de tanden van een complex is Gedaan kraken. De oorzaken kunnen verschillende tanden. Ondertussen, de wetenschappers het erover eens, echter, dat vooral Stress en een verminderde stress-management is achter de rug.

Ontspanningsoefening voor het tandenknarsen

Voor de afwerking van de slopende Grind, het is daarom op zijn best, het Probleem van de psychologische kant. Een eerste stap in de zelf-observatie van de dag. Veel Knirscher hebben de neiging om worden, zelfs overdag met de tanden comprimeren – als je gefocust bent, gespannen of boos. Die aandacht heeft en zich realiseert dat hij achtervolgd, moet je het nemen van een diep adem en bewust los te laten. De hygiëne is een eerste stap om de Gewoonte te doorbreken. Op lange termijn ontspanningstechnieken helpen. Over de spierontspanning volgens Jacobson, in het geval van de Op – en Ontspannen van de spieren in de core. Ook Tai Chi of Yoga nuttig zijn. Het is vooral goed om voor het slapen gaan met de Oefeningen van de dag en de spanning achter. Een studie van de Universiteit van Düsseldorf, niet meer bleek nu, dat de proefpersonen gemalen tot twaalf weken van ontspanning training zo hard.

Speciale Functie Therapie

Veel mensen die knarsetanden kan niet omgaan met ontspanningstechnieken. Voor u en nog belangrijker, zelfs als de redenen zijn in plaats van orthodontische aard, de fysiotherapie in reliëf functie therapie vaak beter. U combineert een tandheelkundige behandeling met een speciale Massage-en losmakende oefeningen u thuis kunt doen. Echter, er zijn slechts een paar tandheelkundige praktijken die deze vorm van therapie – en ziektekostenverzekering niet betalen.

Geef een reactie