De Geschenken Dieet

Kind feiert Geburtstag
Gratis geschenken – bijvoorbeeld in de Happy Meal – houd kinderen en volwassenen de rand van de overmatig veel te essenDas principe van de Gelukkige Maaltijden uit de Fast-Food keten kunnen beschermen u in de toekomst niet te veel te eten. Lees hier wat het is met de sleutel van het geluk.

Kinderen en volwassenen minder eten wanneer uw maaltijd is een Gratis geschenk bijgesloten. Dit is het resultaat van onderzoekers uit Arizona en Californië in hun huidige studie. In verschillende experimenten, ze hadden de proefpersonen van verschillende leeftijdsgroepen, tussen de helft van een maaltijd met een gift als een additief en een Deel van kiezen. Het resultaat: de deelnemers aan De studie de meerderheid koos voor de kleinere porties. Dit geldt nog tot en met zesde-klassers – zelfs als het extra cadeau van de oordopjes.

Het Experiment werkte, werd het geschenk alleen voor de Kans om te winnen: Waren de deelnemers aan de studie tussen een half en een Broodje plus een Kans om te winnen (tot 10.000 frequent flyer miles of een 100 – $ cadeaubon) en een hele Boterham om te kiezen, besloot de meerderheid van de deelnemers voor de eerste Optie.

Waarom zijn mensen bereid om in een grotere maaltijd te geven, als je kunt krijgen een kleiner Deel van een Bonus? Met behulp van functionele magnetische resonantie imaging (fMRI) in staat waren Artsen bewijzen, dat onze hersenen op speelgoed, cadeaubonnen en loten vergelijkbaar te reageren zoals op een Hamburger of een Pizza. De resultaten toonden aan dat de combinatie van een half-Gedeelte, en een extra soortgelijke gebieden van de hersenen geactiveerd – in het bijzonder het Striatum, geassocieerd met de beloning, verlangen en Motivatie – evenals grote delen van het geval.

De Happy Meal-Effect

De onderzoekers zijn van mening dat het louter weergeven van een beloning motiveert mensen om de kleinere hoeveelheden. Studie auteur Martin Reimann geeft toe dat de Happy Meal effect, mensen kunnen helpen om te voorkomen dat te veel eten en te worden op hetzelfde moment gelukkiger. Giften aan het stimuleren van het beloningssysteem in de hersenen. In het proces, dopamine, een neurotransmitter die is betrokken bij de ontwikkeling van gevoelens van Geluk. Restaurants kon het niet laten de gasten in de toekomst alleen gelukkiger, maar ook gezonder keuzes van de gasten en hen te behoeden voor te veel eten – zonder afbreuk te doen aan de inkomsten van zijn eigen, Reimann zei in een persbericht. De studie werd gepubliceerd in het Journal of Experimental Psychology.

Hamburg-harburg, 7. Januari

Geef een reactie