De Gen-voeding: in Staat zijn om te bepalen in de genen?

Baby
In de wieg: 30 tot 50 procent van het Overtollige gewicht zal worden overgenomen in De genen kan ons helpen om gewicht te verliezen. Deze belofte, ten minste bij gespecialiseerde bedrijven, de zogenaamde Gen-diëten bieden zogenaamde Gen-voeding worden steeds populairder. Als individuele afslank-programma ‘ s werken en wat ze echt te brengen.

Diëten helpen niet bij mij, ik krijg mijn neiging om meer Kilo’ s overgenomen! Hoe vaak hebben we gehoord van de uitdrukking – of zelfs zelf uitgedrukt. Volgens studies, 30 procent tot 50 procent te zwaar bent, in feite, erfelijk zijn. Gelukkig, de genen niet alleen een impact hebben op de vraag of we accepteren de Mamas rider broek en Papa ‘ s lange benen erfgenamen, u kunt ons ook helpen. Deze belofte, ten minste bij gespecialiseerde bedrijven, de zogenaamde Gen-voeding en genetische metabolisme analyse. De deelnemer leert op basis van een DNA-analyse, wat zijn de macro-voedingsstoffen (koolhydraten, vetten, eiwitten) hij het beste kan metaboliseren. Degenen die vasthouden aan het Gen-dieet de kilo ‘ s zal tuimelen.

Gen-voeding – Slim met een garantie?

Een van de Tests, die rekening houdt met zowel voedings-als sportieve onderdelen bij het Verwijderen van de Meta-Controleer Geschiktheid. Het wordt aangeboden in Duitsland, meer en meer Fitness-Studio ‘ s. In de Elementen-Studio ’s (elements.com bijvoorbeeld, de kosten voor leden en gasten over 270 euro, in het geval van andere aanbieders, zo’ n 300 tot 350 Euro. In een interview met een voedingsdeskundige, persoonlijke eten en sporten gewoonten, alsook de eventuele gezondheidsrisico vragen, problemen en het doel van het gewichtsverlies. Nadat dit is uitgevoerd met een wattenstaafje een uitstrijkje van de slijmvliezen van de mond en naar het laboratorium gestuurd. Na ongeveer twee tot vier weken, het resultaat is. Op Basis van deze gegevens, dan krijgt de individuele tips voor een optimale voeding en sport-programma – afhankelijk van welk type het is. Wie, bijvoorbeeld, is een Alpha-type, eiwit-rijk voedsel goed verteren en koolhydraten en rijk aan vet verminderen, het eten, als hij wil om gewicht te verliezen. Iemand in de duursporten type, is de consumptie van calorieën tijdens het Joggen of Zwemmen in het hoogste.

De Metadata Controleren Fitness zal worden geanalyseerd zeven metabole genen. Uitspraken over ziekten kan niet worden afgeleid. Niettemin, het laboratorium voert de genetische test anoniem en vernietigd nadat alle monsters – eindelijk, het resultaat blijft geldig voor een mensenleven. De methode is geschikt voor iedereen, elke leeftijd beperkingen zijn er niet.

Hoe effectief is het Gen-dieet?

Maar hoe effectief is het Gen-voeding in vergelijking tot andere gewichtsverlies programma ‘ s? Volgens een studie van de Stanford University, de deelnemers viel met een genetisch aangepast voedsel, meer dan twee keer zo succesvol als de vergelijking van de groep met een Algemeen dieet aanbeveling. Maar dit is pure statistiek. Tot op vandaag is er geen betekenisvolle wetenschappelijke bewijs dat een bepaald dieet beter werkt dan de andere.

Dit is ook Prof. Dr. med bevestigd. Andreas Pfeiffer van het duitse Instituut voor voedings-onderzoek Potsdam-Rehbrücke. Zijn ervaring van het geloof, maar, mensen die een speciaal op maat gesneden Gen-voeding, en vaak nog meer op het programma en ook nauwgezet te plakken.

De 4 dieet-typen in de Meta-Controleer Geschiktheid

Meta-Type Alfa

Dit type van verwerkte dierlijke eiwitten (bijvoorbeeld in vis) is erg goed, vetten en koolhydraten minder goed, ze worden sneller en meer opgeslagen in de Vorm van lichaamsvet.

Meta-Type Beta

Dit type verwerkt, naast eiwitten, vetten (bijv. Olie). Hij moet aandacht besteden aan een laag-koolhydraten dieet om gewicht te verliezen.

Meta-Type Gamma

Koolhydraten (bv. pasta) worden gemetaboliseerd door dit type zeer goede vetten en eiwitten, maar is minder – dat is waarom ze moet worden verminderd.

Meta-Type Delta

Avocadocreme

Koolhydraten en vetten (bijv. Avocado ‘ s) om de Meta-type Delta, niet zo snel

Koolhydraten en vetten (bv., Avocado ‘ s) om te zetten in dit type, niet zo snel – in tegenstelling tot eiwitten

De 2 Sport types, afhankelijk van de Test

De Endurance-Type

Herhalingen van dezelfde bewegingen voor het verhoogde calorieverbruik. Mensen uit deze categorie moet zwemmen om gewicht te verliezen 2-3 keer per week gedurende 45 op 60 minuten Joggen, roeien, etc.

Snelheid Type

Crossfit

Snelheid-soorten meer calorieën te verbranden door krachttraining

Vertegenwoordigers van dit genus meer calorieën te verbranden door de kracht en snelheid van de Training. Ideaal voor het verliezen van gewicht sporten zoals Crossfit, krachtsport, Sprinten, voetbal of Tennis.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie