De eerste vaccinatie

Kinderärztin Dr. Nadine Hess ist Expertin für Impfungen
Expert Dr. Hess: in mijn ervaring, de vaccinaties zijn goed te verdragen. Soms zijn de kinderen op de dag van de vaccinatie een beetje onrustiger dan normaal. Slechts zelden binnen de eerste 48 uur na de vaccinaties voor koorts’, Uit de achtste week van leven mogelijk is – de eerste vaccinatie. Wat zijn de drie van de STIKO (permanente Commissie vaccinatie van het Robert-Koch-Instituut) aanbevolen vaccinaties? Het kind is nog te klein voor? Hoe goed de vaccins worden getolereerd?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Vaccinaties zijn een veelbesproken, emotioneel onderwerp. In het bijzonder als het gaat om hun eigen kinderen. Tot slot wilt u echt alles op de juiste beschermd moet worden, maar niemand zou verwachten dat het kind meer dan noodzakelijk en redelijk zijn.

Kinderartsen zijn niet vaccin experts

Spreekt het thema in de kring van vrienden en kennissen of kijk op het Internet kun je van elk een verschillende mening. Hoe kom je tot een besluit te nemen? De problemen en Zorgen zijn meer dan begrijpelijk. Kan helpen want het is alleen een goede uitleg door de kinderarts. Wilt u dus in dit opzicht vertrouwen in hem – niemand heeft zoveel ervaring met vaccinaties als kinderen van de artsen. En hij zal ook zijn er kritische vragen te beantwoorden, te aarzelen, te vragen.

Als gedoogpartij de vaccinaties?

De drie vaccinaties die het gevolg zijn van de achtste week van het leven, te beschermen tegen acht ziekten. Twee van de vaccinaties worden geïnjecteerd in de dij (in elke pagina een spuit), de derde vaccinatie, een SIP is vaccinatie. Dat klinkt als een heleboel, maar is meestal goed te verdragen. Zelfs premature baby ‘ s kan worden gevaccineerd vanaf de achtste week na hun geboorte, zo veel kleiner en jonger dan Volwassen kinderen geboren in de tijd van de eerste vaccinatie. En ook het begin van de cellen, kunnen de vaccinaties. Veel ouders geven de voorkeur om te vertrekken pas na een half jaar, de eerste vaccinaties uit te voeren, omdat zij van mening zijn dat de vaccinatie is schadelijk voor de zuigeling. Maar veel van de ziekten waartegen de vaccins beschermen, zoals, bijvoorbeeld, kinkhoest, Haemophilus influenzae B, pneumokokken of rotavirus zijn vooral voor de Kleinste van gevaarlijk zijn en daarom is het zinvol om hen te beschermen, zo vroeg mogelijk vóór dat.

Wat is het beschermen van de eerste vaccinaties?

Impfung beim Baby - zwei Spritzen in die Oberschenkel und eine Schluckimpfung

De drie vaccinaties die het gevolg zijn van de achtste week van het leven, te beschermen tegen acht ziekten. Twee van de vaccinaties worden geïnjecteerd in de dij (in elke pagina een spuit), de derde vaccinatie een SLOK is vaccinatie

De zes-voudige vaccinatie beschermt tegen difterie, Tetanus (=tetanus), Poliomyelitis (=polio) Kinkhoest (=kinkhoest), Haemophilus influenzae B (bacterie, wat ernstige Keelontsteking met verstikking kan leiden tot een risico op) en Hepatitis B. De tweede vaccinatie, ingeënt in de dij, pneumokokken, zodat de verwekker van ernstige bacteriële infecties, die kunnen worden uitgebreid, in het bijzonder bij kinderen onder de leeftijd van twee dodelijke. Pneumokokken infecties kan, onder andere, tot een fatale long, Meningitis of Sepsis (=bloedvergiftiging). Beide vaccinaties de Zes – voudig en de pneumokokken vaccinatie moet drie Keer met tussenpozen van vier weken, en dan een vierde Tijd van zes maanden na de derde vaccinatie toegediend. Na de tweede vaccinatie wordt reeds aangenomen dat een bepaald niveau van bescherming. De derde vaccinatie heeft betrekking op de rotavirussen, verwekkers van gastro-intestinale infecties, die vaak het gevolg bij kinderen onder de twee jaar, de kinderen als gevolg van uitdroging door de enorme braken en diarree in het ziekenhuis, en een infusie van de behandeling nodig. Dit vaccin is een oraal vaccin moet worden toegediend met twee of drie Keer (afhankelijk van het vaccin) met een interval van vier weken. Het vaccin kan niet voorkomen dat de ziekte, helaas, maar als een kind ziek wordt, is echter niet de situatie is zo ernstig dat behandeling in het ziekenhuis noodzakelijk is.

Zijn de bijwerkingen van de vaccinatie?

Mijn ervaring is dat de vaccinatie goed verdragen. Soms zijn de kinderen op de dag van de vaccinatie een beetje onrustiger dan normaal. Slechts zelden binnen de eerste 48 uur na de vaccinatie, koorts 38,5°C. Dan is er niets dat een Paracetamol zetpil in voor leeftijd gecorrigeerde doses (75mg) te beheren. Het rotavirus vaccinatie kan in sommige gevallen leiden tot buikpijn, heb ik niet meegemaakt in mijn praktijk. Het is belangrijk om te weten dat rotavirus deeltjes in de loop van ongeveer zeven dagen (met elke dosis van het vaccin minder), met de ontlasting, zodat een besmetting van de moedermaatschappij (de wrap, Ja, het kind) is in principe mogelijk, zelfs als voor mij persoonlijk is het geen enkel geval is bekend. In de dagen na de vaccinatie moet u nog steeds zorgen beter worden twee keer zo goed op de volgende hand hygiëne.

Geef een reactie