De eerste Baby met drie genetische ouders geboren

Dr. Zhang mit Baby
Dr. Zhang is met de Baby, het is uitgegroeid tot een medisch Sensatie.Voor het eerst is het in staat om Artsen, om een Baby op de wereld, ontstond uit het DNA van drie verschillende mensen. Met de nieuw ontwikkelde bevruchting technologie, koppels kunnen krijgen in weerwil van genetische defecten aan kinderen zonder genetische aandoening te erven.

In het huidige geval, een Paar van de Jordaan had geprobeerd over een periode van bijna 20 jaar om een gezin te stichten. De moeder lijdt aan het zogenaamde Leigh syndroom, de gebrekkige ontwikkeling van het zenuwstelsel en leidt tot schade aan de hersenen. Dit is het gevolg van Gen Afwijkingen in de mitochondriën (overneembare Mitochondriopathie) van de cel veroorzaakt de ziekte wordt doorgegeven alleen uit vrouwen. In het huidige geval, de vrouw heeft geen symptomen, het Gen geërfd Gebrek in elk van haar zes zwangerschappen, Baby, kwam vier miskramen. Een dochter van het echtpaar overleed op de leeftijd van zes jaar, vanaf de effecten van Leigh syndroom, een later geboren zoon op de leeftijd van acht maanden.

U kunt vervang defecte DNA?

Het Paar gaf niet op en wendde zich tot de New York bevruchting specialist Dr. John Zhang. Dit had een methode ontwikkeld waarin de defecte DNA uit de mitochondriën bij de bevruchting, niet meer. Om dit te doen, Zhang en zijn Team van reproductieve medische opnames, de Kern van de eicel van de moeder en zet het in een gedoneerde eicel, waarvan de kern is verwijderd. Het defect in de mitochondriën, die zich buiten de nucleus, is niet zo overgedragen. De mitochondriën van de nieuwe ei kwam van de gezonde donor. De DNA-informatie van de kern (Nucleus) van het ei kwam van de moeder zelf. Dus, het DNA van de eicel donor en de moeder waren al in de nieuw aangemaakte Ei. De bevruchting nodig sperma van de vader heeft het DNA van de derde van de ouders. Vervolgens is het de moeder was in het laboratorium worden gebruikt, de bevruchte Eicel, na negen maanden is ze bevallen van een gezond jongetje op de wereld.

Een Jongen met drie ouders

Sinds de spil-Overdracht praktijk genaamd ontvinnen is verboden in de Verenigde Staten en vele andere landen, tot op heden, beoefend, Zhang en zijn Team in buurland Mexico. De Artsen benadrukken wel dat hun acties waren onethisch. In feite, de spil-Overdracht, in tegenstelling tot andere methoden van reproductieve geneeskunde, geen levensvatbare embryo ‘ s worden gedood. Ook de artsen koos Wijselijk een mannelijk Embryo, dus dat, in het onwaarschijnlijke geval dat het Gen Defect was echter niet overnemen van de ziekte zelf. De Jongen, volgens de Artsen gezond. Hoewel ook in de mitochondriën van de cellen zijn, gemuteerde genen, en hun zeer klein aantal (één procent), maar de Artsen zeggen dat het niet ernstig genoeg om te leiden tot schade aan de gezondheid.

Hamburg-harburg, 28. September

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie