De Doorbraak? Artsen ontwikkelen van nieuwe Alzheimer-therapie

Alzheimer heilen
De nieuwe ziekte van Alzheimer therapie is zo succesvol dat vele van de studie in staat waren om terug te keren naar de deelnemers ook in hun beroep. Met een hoge-druk onderzoekers zijn op zoek voor decennia voor een remedie tegen de ziekte van Alzheimer – tot nu toe zonder succes. Nu een nieuwe behandelmethode, die ONS laat zien-Amerikaanse artsen, verbazingwekkende resultaten. Het idee klinkt simpel en toch revolutionair. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Een roman zogenaamde life style Interventie therapie toont symptomen verrassende successen in de behandeling van de ziekte van Alzheimer. De artsen op de Universiteit van Californië in gebruik voor de huidige studie, een serie van individuele bevindingen uit het onderzoek van de afgelopen 25 jaar.

Onbalans te compenseren voor

Wij vinden dat voor de – door de ziekte van Alzheimer – geïnduceerde neurode generaties in de menselijke hersenen een chemische onbalans in de fysiologische processen die verantwoordelijk zijn, zei studie auteur Professor Dale Bredesen. Er wordt aangenomen dat de metabole stoornissen – in dit geval, een verzameling of een gebrek aan bepaalde stoffen die betrokken zijn bij de Overdracht van informatie door de zenuwcellen in de hersenen.

De ziekte van Alzheimer: De som van zijn symptomen

Deze verschillende metabole aandoeningen van de ene Patiënt naar de verschillende klachten zoals geheugenverlies, desoriëntatie, of beperkingen van de motor. De ziekte is (zoals met alle Dementie), maar wordt vooral bepaald door de som van de voorkomende symptomen van de ziekte van Alzheimer meestal een technische test procedures, de ziekte van Alzheimer, zoals, bijvoorbeeld, kan de diagnose van een Virus dat nog niet is ontwikkeld.

Als de ziekte van Alzheimer alleen als de som van de verschillende symptomen, gerelateerde medische onderzoeken, behandelmethoden en geneesmiddelen ontwikkeld, tot nu toe, de regulering van individuele metabolische aandoeningen, zonder het geheel van de factoren om rekening te houden met de symptomen van de ziekte van Alzheimer. Als een resultaat, zoals medische maatregelen hadden in het verleden geen of slechts een beperkt effect.

Een dak met veel gaten

De onderzoekers van de Universiteit van Californië erkend nu, tegen deze Achtergrond, de noodzaak om de behandeling zo veel mogelijk van de ziekte van Alzheimer symptomen op hetzelfde moment, om te leiden van een grote optimalisatie van de onbalans van invloed op de stofwisselingsprocessen in de hersenen. Eigenlijk, het bleek dat de medische maatregelen waren al voor, en onderzocht en ontwikkeld, kunnen worden gecombineerd – verminderen van het effect tegen de ziekte van Alzheimer symptomen over de hele linie verbeterd

Professor Bredesen genoemd voor dit effect is het voorbeeld van een lekkend dak. Dementie is dus een dak met veel gaten. Medisch onderzoek heeft zich ontwikkeld in de laatste 25 jaar, maatregelen slechts één van deze gaten is afgesloten, kan het gevolg zijn van de rest van de gaten in het dak bleef, maar het was gaan lekken.

Een Holistische Therapie

De nieuwe therapie is afhankelijk van een aantal individuele maatregelen, en wordt daarom aangeduid als life style Interventie therapie. Door dit netwerk optimalisatie kan een trigger zijn voor dementie-effecten op diverse Plaatsen hersteld, schrijven de onderzoekers.

Bij de nieuwe behandeling van de volgende maatregelen:

1) Een verandering in het Dieet, de eenvoudige koolhydraten (vooral suiker) en voedingsmiddelen met gluten worden weggelaten. Op hetzelfde moment, het dagelijks gerecht zal worden uitgebreid met vers fruit, groenten en vis gerechten.

2) preventie en vermindering van Stress, bijvoorbeeld door middel van regelmatige lichaamsbeweging, Yoga of meditatie.

3) Voldoende slaap – specifiek, zeven tot acht uur per nacht.

4) Een dagelijkse, gerichte suppletie met stoffen zoals Melatonine (het zogenaamde slaap-hormoon wordt geproduceerd in de leeftijd van voldoende hoeveelheden door de pijnappelklier), Methylcobalamine (Vitamine B12), Vitamine D3, vis olie, en co-enzym Q10.

5) het verbeteren van mondhygiëne door het gebruik van elektrische tandenborstels.

6) het vasten-tijden van ten minste 12 uur tussen Ontbijt en diner, evenals een minimum van drie uur tussen eten en voor het slapen gaan.

7) Fysieke activiteiten (zoals wandelen, Zwemmen of lopen) voor ten minste 30 minuten vier tot zes dagen per week.

8) hormonale therapie (alleen voor vrouwen), op het moment van de patiënten Oestrogeen wordt toegediend.

Negen van de tien patiënten zijn genezen

Voor de studie, tien Vrijwilligers van de nieuwe therapie worden getest. Alle onderwerpen die leed aan de ziekte van Alzheimer symptomen. De individuele maatregelen zijn toegesneden op de individuele behoeften van de patiënten, respectievelijk, en over een periode van zes maanden van medisch gecontroleerd.

Na deze zes maanden, de ziekte van Alzheimer had symptomen in negen van de tien proefpersonen significant opgelost. Zes studie deelnemers, de plaat vóór als gevolg van de voortschrijdende dementie effecten als meer professioneel, bekwaam, geclassificeerd, kan, na behandeling, zelfs van uw werk.

Hamburg-harburg, 6. September 2014

Geef een reactie