De dood van Philipp Mißfelder – zo gevaarlijk een longembolie

Philipp Mißfelder starb mit nur 35 Jahren an einer Lungenembolie
Philipp Mißfelder stierf met slechts 35 jaar om een lungenembo liedjes, buitenlands beleid woordvoerder van de Unie van de groep overleed slechts 35 jaar, verrassend, van een longembolie. De praktijk Vita verduidelijkt de weinig bekende ziekte.

We zijn geschokt, verbijsterd en verdrietig, – met deze woorden, de Unie fractie in de Bondsdag afscheid van hun woordvoerder van buitenlandse Zaken. Het lid van het Parlement, hij stierf in de nacht op maandag van een longembolie. Hij laat een vrouw en twee kinderen.

De CDU/CSU-fractie in de Bondsdag heeft verloren een van de meest high-profile buitenlandse politicus, en ik persoonlijk heb een vriend die mij vergezelde op veel van mijn reizen, zei de Voorzitter van de CDU/CSU-fractie, Volker Kauder.

Longembolie – De onderschatte bedreiging

Elk jaar, rond de 40 000 mensen sterven in Duitsland van een longembolie. De reden: ze is minder bekend als een hartaanval en beroerte, en is vaak gedetecteerd te laat.

De meerderheid van longembolieën zijn veroorzaakt door een Vasculaire occlusie (trombose). Een bloedstolsel uit een poot ader reist in twee van de drie gevallen, in de dij in een bloedvat dat loopt van het hart naar de longen. En stopt het in zijn geheel of gedeeltelijk.

Ook de lucht -, vet -, cellen of vuil kunnen verstoppen de longslagader, in zeldzame gevallen. Het resultaat is dat de bloedprop is zeer klein, de ziekte zonder een spoor, en de knipoog. Een groter schip wordt beïnvloed, het is gevaarlijk. Vervolgens de longen niet goed van bloed voorzien, de bloeddruk. In het ergste geval, het gaat om hartritmestoornissen of hartfalen.

Symptomen van een longembolie

Niet elke longembolie is ook de voorbereiding van klachten – dit is een van de redenen waarom je vaak niet worden ontdekt. Typisch kortademigheid, pijn op de borst, hoest, en het hart zijn gazon. Iedereen die heeft waargenomen, deze symptomen, moet u het bellen van het alarmnummer (112). Omdat de gegevens kan alleen een computer tomografie. Het resultaat positief is, zal de arts voorschrijft, afhankelijk van de Ernst van de trombocytenaggregatieremmers, die de ontbinding van het stolsel, of hij operatief verwijderd.

Met name vrouwen met overgewicht, zijn beïnvloed door de manier waarop meer dan 60 jaar, studies tonen. De beste bescherming: het ideale gewicht, voldoende lichaamsbeweging, niet Roken, en de bloeddruk waarden.

Air reizen als een trigger?

Een verklaring waarom het is Philipp Mißfelder voldaan kon het niet hebben, die eigenlijk behoort tot de risico groep: Hij moest professioneel veel vliegen. De lang Zitten met gebogen benen vertraagt de doorbloeding in de aderen. Het gevaar van trombi, en uiteindelijk van longembolie toeneemt.

Als van ongeveer drie uur van de vlucht, het trombose risico verhoogt. Air reizen is bijzonder riskant zijn, omdat de vochtigheid en de luchtdruk in de cabine lager is dan in een auto of Bus. Droge lucht verdikt het bloed, lage luchtdruk, verwijdt de bloedvaten – het bloed stroomt langzamer.

Hamburg-harburg, 13. Juli

Geef een reactie