De Coca-Cola Liggen

De Britse krant The Times roept ernstige beschuldigingen aan het adres van Coca-Cola: Het bedrijf moet betaald wetenschappers komen in voedings-studies om valse resultaten.

Bij het maken van beslissingen over onze producten en ingrediënten, wij vertrouwen op wetenschappelijk onderzoek en het aanstellen van een onafhankelijke derde partij met de uitvoering van dit werk, aldus een Verklaring van Coca-Cola groot-Brittannië. Dus, ongeacht het exporteren van wetenschappers van deze studies echter niet voor de hand liggende – dat de Britse krant The Times schrijft nu.

Dienovereenkomstig, het bedrijf heeft opgericht, een organisatie gewijd aan het wetenschappelijk onderzoek dat weerlegde de verbinding tussen suikerhoudende dranken en Overgewicht. Het equivalent van ongeveer 6,5 miljoen Euro de kosten van het bedrijf te noemen de Europese Hydratatie Instituut (EHI).

Wetenschappers van de Coca-Cola sponsorde

De Motivatie daarvoor ligt waarschijnlijk in de huidige studie de locatie, die wordt aangetoond door het feit duidelijk: suikerhoudende dranken bevorderen van Obesitas, en dit, op zijn beurt, stimuleert de ontwikkeling van hoge bloeddruk, Diabetes, en hart-en vaatziekten. En Cola bevat veel suiker met 27 gram per glas, en 54 gram per fles (0,5 liter) is meer dan een drank door de wereld gezondheid organisatie (WHO) aanbevolen maximale dagelijkse dosis van 25 gram.

Goed voor de reputatie van een frisdranken fabrikant, deze Cijfers zijn niet – kunnen een reden zijn voor de Coca-Cola company zich meer gaan bezighouden met het onderzoek. Het resultaat was te zien in de zomer van dit jaar: De Non-Profit organisatie Global Energy Balance-Netwerk, startte een discussie over de ware de oorzaken van Overgewicht en obesitas. Deze zijn, volgens de organisatie, niet in de overmatige consumptie van suiker, maar slechts in weinig beweging. En de deskundigen beweerden, maar dat je je beweringen kunt bewijzen met wetenschappelijke studies. Maar het is juist deze studies werden gefinancierd door Coca-Cola, zo bleek later.

Experts verwijzen, in het geval van Coca-Cola op Parallellen met de sigaret industrie – ook zij geïnvesteerd in een grote schaal in het wetenschappelijk Werk, het zoekt naar de verbinding tussen Nicotine en kanker weerstand.

Geef een reactie