De Centrale Vitamine-C-deficiëntie de oorzaak is een verkeerde voeding

Omdat het lichaam niet in staat is om Vitamine C zelf, het is afhankelijk van een voldoende inname van voedsel. Eerder, de onvoldoende aanvoer van verse groenten en fruit is de belangrijkste Vitamine-C-deficiëntie veroorzaken.

Ondervoeding is een van de meest belangrijke Vitamine C deficiëntie-oorzaken

In het bijzonder, zeilers die op zee reizen vaak over een aantal maanden, geen vers fruit en groenten, patiënten vaak op de Vitamine C-deficiëntie ziekte scheurbuik. Maar ook op het Land, de ziekte was, vooral in de winter of in tijden van oorlog zijn niet ongewoon. In de ontwikkelingslanden onder-voeding is nog steeds de meest belangrijke Vitamine C deficiëntie-oorzaken.

In de geïndustrialiseerde Naties, waarin fruit en groente zijn het hele jaar door beschikbaar zijn, in voldoende hoeveelheden, is een ernstig tekort aan Vitamine C, maar is uiterst zeldzaam. Echter, er zijn een aantal risicofactoren die kunnen bevorderen tegenwoordig een licht tekort aan Vitamine C, of veroorzaken.

Vitamin-C-Mangel-Ursache Unterernährung

In de ontwikkelingslanden onder-voeding is nog steeds de meest belangrijke Vitamine C deficiëntie-oorzaken

Tekort aan vitamine C: een van de belangrijkste oorzaken

  • Een onevenwichtige voeding, met name onder jongeren
  • Onder-voeding of ondervoeding, bijvoorbeeld in het geval van oude mensen die niet meer voldoende
  • Onjuiste opslag en bereiding van voedsel, bijvoorbeeld, voor een lange tijd of opslag tijd (Vitamine C is gevoelig voor licht, warmte en zuurstof)
  • Darmstoornissen dat interfereren met de absorptie van Vitamine C in de darm

Ook, sommige mensen hebben een verhoogde Vitamine C moet, meer dan het voedsel te dekken. Deze omvatten, bijvoorbeeld, zwangere en zogende vrouwen, rokers en sporters. Ook bepaalde medicijnen, zoals, bijvoorbeeld, de Anti-Baby-pil, verhogen de behoefte aan Vitamine C.

Geef een reactie