De bril, de Blinden weer te zien is

eSight-Brille
De eSight bril laat Blinden zien weer eindelijk kunnen zien – dit is de droom van veel jaloezie. Dankzij canadese uitvinding kon hij gaan nu in op de naleving. Leren hoe het nieuwe apparaat werkt.

Een blind meisje gaat naar een normale school, een mens kan detecteren, na 20 jaar van de duisternis van de omgeving, een blinde moeder ziet haar pasgeboren zoon zijn allemaal waargebeurde verhalen.

Mogelijk zijn door de eSight bril, een ontwikkeling van canadese wetenschappers. De bril is uitgerust met een camera, die Live video te maken van een Controller. Deze zendt de beelden van twee kleine LED-schermen voor de ogen van de drager. Het apparaat versterkt de respons van intact; de lichtgevoelige cellen, en dus zorgt ervoor dat een aanzienlijk groter de hoeveelheid gegevens die wordt doorgestuurd naar de hersenen als zonder bril. Op de Controller, de Controller van de gebruiker kan zoomen en het bevriezen van het beeld.

De Video vertelt het verhaal van Kathy Beitz, die ziet er voor de lagere school leeftijd zo goed als niets meer. Met de hulp van eSight bril, kon ze voor het eerst te zien van uw pasgeboren zoon

De eSight bril is geschikt voor de Blinde resterende visie en niet al blind sinds zijn geboorte. Taylor West, eSight: De bril is geschikt voor mensen met veel verschillende oog lijden van ziekten zoals macula-degeneratie tot verlies van het gezichtsvermogen als gevolg van verwondingen. Met 15.000 US dollar, de eSight bril, maar heeft zijn prijs.

Hamburg, 4. Februari

Geef een reactie