De beste voeding voor 2016

Gemüse
Veel groenten, magere eiwitten en volkoren producten aan Het dieet plan van het DASH dieet is zeer eenvoudig. Die van de beste diëten u is, weet u wilt worden in de foto ’s galeriewer verliezen van gewicht kan verliezen in de voeding-de jungle fast track – niet per se, maar ook onnodige Kilo’ s. Amerikaanse voedings-deskundigen bevestigen dat Het de beste voeding.

Herkent de wetenschap, het beste dieet?

Gewicht verliezen is een wetenschap op zich. Er zijn tal van tips en Trucs, maar minstens zo veel obstakels op de weg naar het gewenste gewicht. Het is vermoedelijk voor een lange tijd dat Stress kan blokkeren van het verliezen van gewicht en vet te verbranden.

Het beste dieet is niet effectief als u Stress?

Vooral de duur van de druk in Werk of persoonlijk leven verhoogt dus het risico om dik. Wetenschappen van de Universiteit van Florida leren, het wordt nu beheerd, in feite, een verband tussen chronische Stress en gewichtstoename. Dus, constante spanning stimuleert de productie van een bepaald Eiwit, het zogenaamde Betatrophins. Dit is het lichaam ‘ s eigen messenger, op zijn beurt, remt een bepaald enzym betrokken bij de stofwisseling van vet. De onderzoekers suggereren dat Betatrophin verlaagt het vermogen van het lichaam om vet breekt, en de vetverbranding proces vertraagt. Dit verklaart ook waarom verliezen we onder Stress, minder vet. Dus als je wilt om gewicht te verliezen op de lange termijn, moet een ding boven alles: ontspanning. De beste tips voor de ideale manier om te ontspannen thuis, kunt u hier vinden. Anders, zelfs de beste dieet werkt niet!

Natuurlijk kunt u ook gaan Joggen, in de sportschool, werk of ijzer dieet. De voedings-deskundigen van de U.S. News in vergelijking met nu, de meest bekende diëten met elkaar en beoordeeld volgens de volgende criteria: haalbaarheid, veiligheid, nutriënten, en de effectiviteit in het Gezicht van verlies en bescherming tegen Diabetes en hart-en vaatziekten. U hebt gekozen voor de beste diëten 2016!

De beste diëten 2016

Het DASH dieet niet alleen maakt je permanent slank, maar verlaagt ook de bloeddruk. De speciale functie van de DASH is niet een kwestie van een paar dagen of weken te beperken. Integendeel, de voeding moet worden veranderd in de lange termijn, veel verse groenten en fruit plus een laag vetgehalte en weinig zout eten.

De MINIMALE dieet van AMERIKAANSE onderzoekers ontwikkeld met het doel van de ziekte van Alzheimer te voorkomen. De belangrijkste component van het dieet tien voedsel groepen die de hersenen beschermen: olijfolie, groenten, noten, bessen, bonen, volkoren producten, groene bladgroenten, gevogelte, vis en wijn. Maar er zijn ook voedingsmiddelen die moeten worden vermeden.

Die mediterrane Diät

Lekker en nog gezond is, het moet worden: Dat is de claim van het Mediterrane dieet

Het Mediterrane dieet heeft de Jury overtuigd met de focus op plantaardig voedsel en vis. Het is vooral een gezond hart: Door de hoge consumptie van olijfolie en noten, het risico van een beroerte of een hartaanval verminderd met 30 procent.

Therapeutische Veranderingen in Levensstijl, is de afkorting van TLC. Met dit dieet het gaat om het leren van een gezonde en bewuste voeding, vergelijkbaar met het Dash dieet. Het doel is het verminderen van het slechte LDL-cholesterol in het bloed.

De vruchtbaarheid van het dieet: Volgens een onderzoek van de Harvard universiteit gevoed met een speciale dieet dat vrouwen produceren meer eieren en dus de kans op zwangerschap verhogen.

Het Mayo clinic dieet: Dit dieet is speciaal ontwikkeld door de experts van de AMERIKAANSE Mayo clinic. De Jury beoordeelde bijzonder positief in de categorieën van voeding, veiligheid en bescherming tegen Diabetes. Het dieet omvat een breed concept dat verder gaat dan een puur dieet plan, en ook stress management, oefening en Motivatie.

Het Weight Watchers dieet: het is gebaseerd op een puntensysteem: Elk voedsel wordt gegeven een bepaald punt waarde – dit is berekend uit het gehalte aan koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels.

Welke diëten brengen wat? Klik op de foto galerie de beste diëten 2016 en weet je wie er gewonnen heeft!

Geef een reactie