De beste Truc voor een goed geheugen

Eine junge Frau grübelt
Hoe karakteriseert u de beste? Door te tekenen, zou graag een opzegtermijn van een huidige canadese StudieWer iets moet tekenen op het beste, blijkt uit een recente studie van canadese wetenschappers. Gebruik deze methode om te snijden in diverse Tests als een Einpräghilfe beste.

Met behulp van een experiment, een Team van de Universiteit van Waterloo in Canada, het Schilderij of de Tekening van de termen is de meest betrouwbare strategie om te onthouden. We getest Tekening in vergelijking met een aantal andere bekende realiseren strategieën, en Tekenen, knippen is altijd het beste, zegt studieleider Jeffrey Wammes. De studie werd gepubliceerd in het tijdschrift ‘the Quarterly Journal of Experimental Psychology.

De onderzoekers lieten proefpersonen een lijst te trekken gemakkelijke, eenvoudige termen, zoals Apple. De deelnemers aan het onderzoek had per woord en 40 seconden te trekken van het woord of wordt herhaald op te schrijven. Als een afleiding, je hebt het, dan een taak die ze moesten de geluiden in de stukken van de muziek identificeren. En ten slotte werden ze gevraagd in slechts 60 seconden zoveel mogelijk woorden uit de lijst.

Woorden uit het hoofd leren – met de tekeningen, het zal het beste werken

We zagen een aanzienlijk beter geheugen retentie in het geval van getrokken woorden in vergelijking met geschreven, zei Wammes. De deelnemers opgeroepen vaak meer dan twee keer zo veel getekend als geschreven woorden.

In verdere experimenten, de experimentele opstelling werd enigszins aangepast, bijvoorbeeld, de onderwerpen, het toevoegen van de letters visuele Details, zoals de schaduwen. Daarnaast zijn de wetenschappers getest ander merk strategieën, zoals de collectie van de eigenschappen van het niveau voor de volgende objecten, afbeeldingen of foto ‘ s bekijken. Echter, het resultaat bleef hetzelfde: Getekend woorden kon herinneren de deelnemers aan de studie in de beste.

Het is van bijzonder belang: de kwaliteit van De tekeningen leek geen verschil maken, hiermee aangevend dat ieder kan profiteren van deze weten strategie, geen kwestie hoe een kunstenaar, hij is begiftigd. We waren in staat om aan te tonen dat de proefpersonen hadden nog steeds een groot voordeel, als u slechts vier seconden te trekken van uw foto, zei Wammes.

De methode kan uitvoeren, die je alleen pen en papier bij de Hand. Echter, experts gaan ervan uit dat het niet al genoeg, het proces van tekening foto. De hersenen zijn een dergelijke een vervanging acties in de situatie, tonen ook Experimenten waarin proefpersonen in staat waren om aan te moedigen uw spiergroei neemt door de training van de spieren alleen in je gedachten.

Hamburg-harburg, 25

Geef een reactie