De beste bescherming tegen oor-infecties bij baby ‘ s

Ein Baby weint und hält sich das Ohr
In het geval van sommige kleine kinderen, oor-infecties optreden opnieuw en opnieuw – geven van Borstvoeding kunnen beschermen, vonden de onderzoekers de pijn nu kwellende de oren en slapeloze nachten – oor-infecties bij kleine kinderen kan het een last voor de hele familie, vooral als ze het opnieuw en opnieuw optreden. Drie factoren beschermen, met name effectief in de voorkant van het, vinden de onderzoekers nu.

Een onderzoeksteam onder leiding van Tasnee Chonmaitree aan de Universiteit van Texas begeleid 367 baby ‘ s tijdens hun eerste jaar van het leven. Zij verzamelen informatie over het Optreden van middenoor infecties in de familie, alsook de vraag of en hoe lang de baby ‘ s borstvoeding te krijgen en of ze werden blootgesteld aan het in hun eerste jaar van het leven van passief Roken.

De onderzoekers nam regelmatig monsters van de keel en de neus-slijm-huid van de baby ‘ s en onderzocht hen voor infectie. De ouders werden in kennis gesteld van de studie Bestuurder onmiddellijk als uw kind oorpijn of een koud – dan de baby ‘ s werden onderzocht binnen de komende paar dagen. In de loop van de studie, 180 oor infecties opgetreden in 143 baby ‘ s.

Beschermt borstvoeding tegen het oor infecties

In de evaluatie van de resultaten, een factor van ontsteking ontstaan als een bijzonder effectieve bescherming tegen otitis media en verkoudheid: Borstvoeding gedurende ten minste drie maanden. Borstvoeding heeft al gekoppeld in vele eerdere studies met een versterking van het immuunsysteem en bescherming tegen de Sudden infant death syndrome, Obesitas, Diabetes en allergieën. Kinderen artsen raden een borstvoeding duur van ten minste zes maanden.

Extra beschermende factoren waren de vaccinaties tegen influenza en pneumokokken, evenals een rook-vrije omgeving. De reden is dat de oor-infecties komen vaak voor als gevolg van dergelijke infecties. Het Permanent Comité voor de vaccinatie (STIKO) beveelt pneumokokken vaccinatie voor alle kinderen onder de leeftijd van twee jaar. Ze is toegelaten vanaf de achtste week van het leven en is uitgevoerd drie keer met tussenpozen van vier weken. Ten vroegste na een termijn van zes maanden, een booster vaccinatie wordt toegediend, om de Immunisatie permanent.

De griep vaccinatie wordt aanbevolen door de STIKO, alleen kinderen van wie het immuunsysteem is verzwakt zijn door een chronische ziekte. Is goedgekeurd, kunt u zes maanden moet worden herhaald.

Hamburg-harburg, 29. Maart

Geef een reactie