De behandeling van Keratosis pilaris met zalven

Een oorzakelijke behandeling van Keratosis pilaris is nog niet mogelijk, maar de symptomen waren verlicht. In Keratosis pilaris, er is een keratinization van de haarfollikel, de Opening van de haarfollikel verstopt raakt en de buitenste laag van de huid vormt kleine enquêtes.

Door de keratinization (accumulatie van Keratine) van de huid voelt ruw als een rasp. Het voordeel van de symptomen van een droge huid, vooral in de Winter, vaak versterkt. Door de juiste zorg en zalven zijn de symptomen van Keratosis pilaris kan verlichten.

Keratosis pilaris (Reibeisenhaut)

Voor de preventie en behandeling van keratosis pilaris de huid hydrateert en achterzijde zijn bodylotion, vet, na de reiniging

Zwakke rasp de huid

Als de symptomen van Keratosis pilaris zwak zijn, is het verbeteren van uw huid vaak door het regelmatige gebruik van hydraterende (vochtinbrengende) en vochtinbrengende lotions voor de huid. De rasp is de huid uitgesproken te worden gebruikt voor de behandeling van medische zalven. Zij dienen het doel van de keratinization van de huid te verzachten. Als een resultaat, de dode huidcellen makkelijker te verwijderen.

De werkzame ingrediënten in zalven voor de behandeling van Keratosis pilaris

  • Salicylzuur
  • Hydroxy carbonzuren
  • Ureum
  • Melkzuur

De juiste reiniging voor keratosis pilaris huid

Welke van deze actieve ingrediënten en zalven voor u is van de vraag, samen met de huid arts, omdat elke persoon heeft een ander huidtype en Keratosis pilaris wordt op dezelfde manier behandeld. Belangrijk is de regelmatige en langdurige behandeling, in het bijzonder van de aangetaste huid. Zorg ervoor dat de aangetaste huid is een make – voor het schoonmaken van twee keer per dag voorzichtig. Vermijd hard Schrobben van de huid. U van toepassing, wanneer de huid arts anders heeft voorgeschreven, de zalf na het Reinigen door deze voorzichtig in te Masseren in de huid twee keer per dag.

Geef een reactie