De behandeling met hersenen: dat is de reden Waarom de asperge is gezond

Spargelgericht - Warum ist Spargel gesund?
Zijn vele waardevolle voedingsstoffen asperges gesundDie Asperge seizoen is begonnen! En dan alleen uw smaakpapillen – praktijk, Vita heet vijf redenen waarom asperges goed voor je is.

Asperges maakt slim

Asperges is een goede bron van vitamine a leverancier bekend is. Nieuwe studies laten nu zien: vooral verse duitse asperges en bevat veel Vitamine B1. En dit vitale stof is belangrijk voor de hersenen. Snel Denken, Leren, en het Leren te houden – dit werkt het beste wanneer het lichaam voldoende wordt geleverd met Vitamine B1. De aanbevolen dagelijkse dosis is een handvol asperges.

Asperges: gezond voor het hart

Een andere voedingsstof die maakt asperges gezond is foliumzuur – de green tegen de witte lichtjes vooruit. Samen met B-vitaminen, foliumzuur homopolymeren degradeert cysteïne – dat is een afval product gegenereerd in de metabole processen. Deze beschermende functie is belangrijk, omdat homocysteïne kan schade aan de slagaders en het hart. Het is nog versterkt door het asparaginezuur, dat ook in de teelt van asperges en ontwatering. De bloeddruk wordt verlaagd en het hart wordt ontlast.

Asperges versterkt het immuunsysteem

A, C en E zijn de beste ontsteking strijders zijn enkele van de vitaminen. Asperge bevat veel van. De voedingsstoffen Trio cellen beschermt ook tegen aanvallen van vrije radicalen. Daarnaast is Vitamine C is selectief ingeschakeld belangrijke afweercellen tegen bacteriën, virussen en schimmels.

Asperges ontgift

Een andere reden is dat de asperge is gezond, het is zuur genoemd asparagine. Het biedt de typische bittere Geur en stimuleert de stofwisseling en de nieren. De asperges bevatten kalium, ondersteunt dit effect. Dus het lichaam is uitgedroogd en Gifstoffen uit het lichaam gespoeld. Dit werkt het beste, natuurlijk, zonder Boter of Saus Hollandaise.

Asperges levert energie

Asperges zorgt voor een veel van het Anti-Stress mineraal Magnesium. Het versterkt de zenuwen, vermindert vermoeidheid en bevordert de concentratie. Ook de spieren moeten Magnesium: De voedingsstof die de wrijving losjes georganiseerde samenwerking van de zenuw en de spier vezels. Dit voorkomt spanningen en krampen en geeft kracht aan het lichaam. Bovendien, de asperges opgenomen spoorelement koper bevordert de vorming van bloed en zorgt voor een betere toevoer van zuurstof en meer energie.

Asperges gezond te houden

U wilt de zomer van groenten ook na de 24. Juni (einde seizoen)? Dus de asperges gezond blijft en verse: het Bevriezen van de bars. Dus je houdt zes tot acht maanden. Was en schil de bars alvorens het te Bevriezen. De Truc om te eten: niet ontdooien, maar de bevroren staven direct in het kokende water.

Hamburg-harburg, 01.05.2016

Geef een reactie