De Baby ‘ s tandjes krijgen: Welke symptomen duiden op een ernstige ziekte?

Kinderärztin Dr. Hess
Expert Dr. Hess: Als de Baby al tandjes heeft, moeten de ouders aandacht besteden aan het gedrag van het kind. Sommige van de symptomen van een ziekte.Hoe kan ik zien of de pijn van mijn baby ‘ s gaan door de kinderziektes, of als een ernstige ziekte is achter het? Veel ouders niet het interpreteren van de symptomen correct, als de Baby al tandjes heeft – en dit is het resultaat van een onderzoek analyse. Zo dit niet gebeurt, blijkt kinderarts Dr. Nadine Hess, wat moet u er rekening mee.

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Wanneer de eerste tanden komen, dit is een moeilijke tijd – zowel voor de baby ‘ s en voor de ouders. Moeilijk, omdat sommige symptomen tijdens de Kinderziektes van een ziekte. Onderzoekers hebben nu werkzaam voor een studie van de analyse met dit onderwerp. Het resultaat Is een stoornis, terwijl de Baby al tandjes heeft, niet herkent veel van de ouders van de symptomen.

Baby schreit

Veel baby ‘ s zijn zeer onrustig wanneer ze tandjes krijgen, of veel pijn hebben. De behandeling te bespreken in dit geval, met het kind arts

Als de Baby al tandjes heeft: Welke symptomen zijn typisch?

Niet elk kind vertoont dezelfde symptomen als kinderziektes. Vaak moet de Kleine kauw maar meer op harde voorwerpen of gezogen sterker op de vingers. Veel baby ‘ s zijn ook onrustig, slaapt slecht en heeft last van een sterke stroom van speeksel. Hoe maak je je kind tandjes gemakkelijker, leer je in ons artikel, Wanneer de eerste tanden komen….

Maar wat zijn de symptomen kunnen onthullen een meer ernstige aandoening? Bijzondere aandacht besteden aan de vraag of uw Baby last heeft van een hoge koorts of is het zichtbaar erg ongemakkelijk. Als de nakomelingen is geweigerd voor langer dan een dag, het eten en het Drinken, je moet gaan naar de kinderen van de dokter. Ook blaasjes rond de mond kan een teken zijn van infectie.

Pijnstillers zijn niet een permanente oplossing

Vooral slecht op deze symptomen is dat ze zelden constant – ze komen en gaan, dat is waarom ze zijn onderschat door veel ouders. Speciaal voor kleine kinderen ontwikkeld pijnstillers kan brengen op korte termijn verlichting, maar niet een permanente oplossing. Ook hier: stop de pijn gedurende enkele dagen, bespreken de verdere behandeling met een kinderarts. Natuurlijk, het is voor leken is altijd moeilijk om te beslissen of de pijn echt aan het feit dat de Baby al tandjes heeft. Maar dit is precies de reden waarom de volle aandacht van de ouders is hier vereist. Let goed op het gedrag van het kind en blijft de twijfel eerder teveel aan het kind arts als een beetje.

Geef een reactie