De Atlas van de gezondheid van het hart deel 2: De beste tips van de expert voor uw hart

Prof. Dr. Hans-Joachim Schäfers
De hartspecialist Prof. Dr. Hans-Joachim Schäfers legt uit hoe ons hart jong en gezond blijft een specialist Prof. Dr. Hans-Joachim Schäfers legt uit hoe ons hart jong en gezond.

Eigenlijk is iedereen nodig heeft voor ons een soort Handboek voor het hart eigenaar, zegt de hart chirurg Prof. Schäfers van het Universitair ziekenhuis van het Saarland. In feite, ons hart is het belangrijkste Orgaan van het lichaam. Bij continu gebruik, het pompen duizenden liters bloed door het lichaam en stakingen in de loop van een leven, gemiddeld over drie miljard Keer. Echter, de meeste mensen nauwelijks iets doen voor je hart Fitness. Veel dingen zijn heel simpel en helemaal niet stressvol, zegt Prof. Schäfers. Bijvoorbeeld, het recht van de beweging.

90 minuten per week kan verlengen je leven met twee jaar

Ondertussen zijn een aantal studies hebben aangetoond dat het positieve effect van lichaamsbeweging op het hart. Het risico van een hartaanval, maar ook een beroerte en trombose neemt snel af. En het beste deel: je hoeft niet naar de Top sporters, al ongeveer 90 minuten per week. U bedrijven snel wandelen, fietsen of zwemmen, zolang je kan praten, niet het tempo is te hoog. Wetenschappelijke studies tonen aan dat we kunnen uitbreiden van ons leven door meer dan twee jaar, omdat het hart een verblijf langer veerkrachtig.

Sandwich verengt die Adern

Een AMERIKAANSE studie toont aan dat de aderen vernauwen onmiddellijk na de consumptie van Broodjes met 24 procent het risico op een hartaanval verhoogt, vooral ‘ s nachts duidelijk

In de avond, een Broodje en meer

Als ik de vette Boterham met worst, eieren of kaas in de ochtend of in de avond, eet, betekent dat mijn risico op een hartaanval een enorm verschil. Een AMERIKAANSE studie toont aan dat de aderen vernauwen onmiddellijk na de consumptie van 24 procent – gevaarlijk dat is, vooral in de nacht. Omdat onze bloedvaten zwakker zijn. Daarnaast is er een hartaanval in de nacht, meestal meer schade.

U rustig slapen

Er is nauwelijks iets dat ons hart zo goed is voor hoe kalme en rustgevende slaap. Omgekeerd, kan ruis verminderen de elasticiteit van de bloedvaten tot een hartaanval of een beroerte voordeel. Belangrijk: er is een Minimum van zes tot zeven uur slaap per nacht. Studies tonen aan dat de oordopjes kunt het verbeteren van de kwaliteit van de slaap aanzienlijk. Omdat, in tegenstelling tot de lang heersende veronderstelling dat wij hebben altijd een soort van achtergrond lawaai, we slapen dicht bij nul decibel bij het beste.

 Ein=''' Herz,=''

Udo Lindenberg ondersteunde het Initiatief, Magische Hart

Fitness na een hartoperatie

Het Goede ding over deze tips is dat mensen die geboren zijn met of reeds operiertem hartafwijkingen kunnen profiteren van het, zonder het nemen van een risico, zegt Prof. Schäfers. Dit geldt vooral voor kinderen. Want alleen door regelmatige lichaamsbeweging, een gezond hart kunnen ontwikkelen functie. Daarom is de chirurg adviseert alle bezorgde ouders laten hun kinderen, ondanks CHIRURGIE van het hart in het normale spelen. Als die van Juan Diego. Al bij de geboorte van de jonge Colombiaanse Artsen ontdekt dat zijn hart had, vormden een tweede aortaboog dat geregen de lucht en de slokdarm letterlijk. De enige oplossing is het verwijderen van de extra aortaboog. Het Probleem: In Juan Diego ‘ s geboortestad, was er geen hart kliniek, die de Werking. Maar hulp kwam uit Duitsland. In het kader van het Initiatief, de Magische Hart (www.magicalhearts.org vloog Prof. Schäfers persoonlijk naar Colombia te redden van Juan Diego ‘ s hart. Vijf dagen later was de Jongen gezond zijn ouders thuis.

Geef een reactie