De all clear voor de HPV-vaccinatie

HPV-Impfung
De huidige aanbevelingen voor het HPV-vaccin blijven aandringen nde vaccinatie tegen het Humaan papilloma virus (HPV) is niet voor duizeligheid of pijn syndromen verantwoordelijk. Dit is een onderzoek van het Europese geneesmiddelenbureau EMA. Dus dat er geen toegang is tot het wijzigen van de bestaande bepalingen voor de HPV-vaccinatie.

In de onderzochte ziektebeelden zijn de posturale orthostatische tachycardie syndroom (in het kort: POTTEN) en de CRP-syndroom. De autoriteit stelt, dat er geen indicatie is van een verbinding tussen de HPV-vaccins en de incidentie van twee zeldzame ziekten. CRPS is een chronische pijn syndroom. Deze ziekte veroorzaakt de betrokken persoon lijdt pijn Duur. De meeste buitenste ledematen worden beïnvloed – handen en voeten waar de bloedcirculatie in het weefsel niet werkt. De posturale orthostatische Tachykardiesnydom een bloedsomloop verordening stoornis, die wordt geassocieerd met duizeligheid en hartkloppingen. Beide syndromen optreden ongeacht de vaccinatie. Geschat wordt dat er per jaar slechts ongeveer 150 uit van een Miljoen meisjes en jonge vrouwen in de leeftijd tussen tien en 19 jaar CRPS, evenals POTTEN ontwikkelen.

EMA: voordelen van de HPV-vaccinatie opwegen tegen

Het onderzoek van het Europese geneesmiddelen Bureau bleek dat tussen de CPRS en POTTEN-en vaatziekten zijn de tarieven van de gevaccineerde en niet-gevaccineerde meisjes is er geen verschil. De EMA benadrukt dat De voordelen van HPV-vaccinatie opwegen tegen de duidelijke risico ‘s.

Tot dusver zijn er meer dan 80 miljoen meisjes en vrouwen hebben ontvangen van de vaccins. Het Permanent Comité voor de vaccinatie (STIKO) beveelt HPV-vaccinatie voor alle meisjes en vrouwen tussen de leeftijd van negen tot en met 14 jaar oud. De vaccinatie moet worden uitgevoerd vóór het eerste seksuele contacten omdat het Virus mogelijk al bij de eerste geslachtsgemeenschap transfer. Het beschermt tegen baarmoederhalskanker en andere HPV-gerelateerde vormen van kanker, alsook tegen genitale wratten. Voor meisjes onder de leeftijd van 18 jaar, de kosten van de verzekering zijn genomen. Sommige bedrijven betalen zelfs nog langer. Maar het is niet alleen voor jonge vrouwen, een vaccin is handig. Ook mannen kunnen je beschermen tegen kanker – vooral in de anus en in de mond en keel. Daarom is vaccinatie van jongens in artsen steeds meer in de discussie

Wat is HPV?

De menselijke papillomaviruses zijn de meest voorkomende oorzaken van seksueel overdraagbare aandoeningen. 70-80 procent van alle seksueel Actieve plug-in, in de loop van het leven met een HP-virus. In ongeveer 80 procent van de mensen die geïnfecteerd zijn de infectie geeft geen klachten en geneest vanzelf. Sommige van de papilloma virus kan wratten zijn onschadelijk huid en genitale wratten trigger. Hoog-risico-virussen veroorzaken, echter, weefsel verandert, van die kanker kunnen ontwikkelen. Dus, infectie met HPV is een ziekte van de baarmoederhals, de meeste van de tijd. Maar ook kwaadaardige tumoren in de anus of de keel kan worden veroorzaakt door HPV.

Levensgevaar door orale seks

Bij mannen, de belangrijkste reden voor een infectie met orale seks. Naast vaccinatie is er een andere manier, in de voorkant van de mond en keelholte kanker. Hier kunt u het weet.

Hamburg-harburg, 9. In November

Geef een reactie