De 7 beste tips na een kruisband Operatie

Gehhilfe nach Hüftoperation
Ondersteuning van de handgrepen aan de hand, zo recht mogelijk. In de Stand heeft u de juiste houding, wanneer beide benen zijn een beetje in de voorkant en aan de zijkant aan haar voeten.Met deze tips van de expert, zal u na een operatie aan de knie snel fit en wendbaar.

1) meter hoog

Eerste van alles, decongestivum maatregelen met hoge kampen op het geopereerde been -, koel-en lymfedrainage zijn nuttig.

2) pijnstillers

De Patiënt moet in een vroeg stadium te nemen van pijnstillers. Omdat pijn blokkeren van de spieren en zou de beweging bijna onmogelijk.

3) fysiotherapie

Al vanaf de tweede dag, de fysiotherapie begint. Hier, de extensie en flexie van de knie worden uitgewerkt stap voor stap. De fysiotherapeut zal u ook tonen Oefeningen die kunnen maken dat de Patiënt alleen thuis. Voorbeeld: Op de Bank, liggen de geblesseerde been, til het in de lucht letters.

4) krukken

De Patiënt leert in het ziekenhuis, om te lopen met krukken. Belangrijk voor een goed gangwerk. De krukken kan worden gebruikt voor twee tot vier weken. In ieder geval, je moet ontdoen van hen te vroeg, anders is er het risico dat men loopt mank bij het wandelen, opeens, zegt Dr. Walpert. In het ideale geval, de Patiënt met krukken voor 30 tot 60 minuten per dag.

5) Training met de motor rail

Met een zogenaamde motor spalk de geblesseerde been verplaatst kan worden – zonder enige druk op de geopereerde knie. De dagelijkse Training traint de zin van de beweging, en de Sensomotorische functies. De knie is terug te neuromusculaire meer stabiel.

6) de vrije snelheid

Vanaf de vijfde week, de Patiënt leert om te lopen zonder krukken. Alleen de korte routes in de flat, dan op de weg. Belangrijk: U moet twee tot drie dagen de tijd voor de Praktijk. Wie zich veilig voelt, kan dan afzien van de krukken.

7) Niet alleen de knie, speciaal om het hele lichaam te versterken

Na de vijfde week, de been kan worden teruggevoerd naar de alledaagse stress. Deze Oefeningen moeten worden gedaan aan het versterken niet alleen de benen, maar het hele lichaam. Met name krachttraining, Oefeningen is aan te raden op een rocker Board of sportschool bal. Makkelijker Sport zoals Fietsen kunnen worden uitgevoerd.

Geef een reactie