De 11 meest dodelijke ziekte in de wereld

Frau mit Grippe
De meest dodelijke ziekten: Wereldwijd zijn meer mensen sterven aan de griep dan het Ebola-Virus. De praktijk van de Vita-photo gallery vertelt u welke gevaren er ook, Ebola, hersentumoren, Parkinson, die veel angst bang moet zijn. Maar ‘ s werelds meest dodelijke ziekten zijn minder bekend. Weet je wel?

Als 2014 begon te verspreiden op het Ebola-Virus snel, waren ook veel Duitsers in de voorkant van het. Echter, de Europese experts, aangepast te sussen: er is geen reden voor hysterie. Op te hitsen, in plaats van de oerangst voor de agressieve killer virus, moet de bescherming van de mensen, voor andere geniepige virussen. In de ranking van de elf meest dodelijke ziekten in de wereld Ebola niet bezetten geen ruimte.

Lijst van de meest dodelijke ziekten aan het veranderen is

De pokken worden niet weergegeven, zelfs als je een lange tijd aan het hoofd van de lijst van de meest dodelijke ziekten. Verantwoordelijk voor een ongekende overwinning: in 1980 de wereld gezondheid organisatie (WHO) uitgeroepen wereld pokken-gratis, dankzij de 1967 voorgeschreven wereldwijde vaccinatie. De laatste pokken-epidemie in Duitsland brak uit in 1957.

U weet bij onze image gallery de 11 meest dodelijke ziekte in de wereld, welke ziekten je moet vrezen voor in de plaats.

De spaanse griep – de dood virus

Het was de grootste pandemie van de 20ste eeuw. Eeuw. 50 miljoen mensen stierven tussen 1918 en 1920, de spaanse griep van vandaag is een triest record. Het was een nieuw Virus dat het menselijk immuunsysteem.

Geef een reactie